Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Hvala, Pippo!

JUN 16 2015

avtor: Klub navijačev

Pippo Inzaghi

Podporno pismo Pippu Inzaghiju s strani Curve Sud Milano.

Po današnji razrešitvi Inzaghija in imenovanju novega trenerja, Siniše Mihajlovića, je Curva Sud Milano v znak podpore Inzaghiju napisala sledeče:

"Ciao Pippo,

Veliko časa je že minilo od v poletja 2001, ko te je bilo čudno videti tukaj, ko si prišel iz Juventusa.
Kakorkoli, imel si talent, bil si vztrajen toda srca nas milanistov si dosegel s svojo skromnostjo. Leta 2003 smo dvignil pokal lige prvakov in za to se lahko zahvalimo tudi tebi, ki si nas vodil vse do finala.

Veliko je nepozabnih trenutkov, ki jih nikoli ne bomo pozabili. In zato je danes, za vse nas, ki nam nekaj pomeniš, žalosten trenutek.

Prišel si julija in tudi z ekipo, ki ni bila konkurenčna, si skušal narediti najboljše, dal si svoje srce in to bomo vedno cenili. V klubu so te zavrgli, ravnali so s tabo na nedopusten način, in skušali so najti zamenjavo še preden so ti sploh povedali njihovo odločitev. Nekoč smo videli Milan, ki je častil svoje legende, danes vidimo Milan, ki je uporabil enega največjih simbolov, da bi skril kako gnil je v ozadju. Morda so lahko to naredili, ampak ti boš vedno ostal za nas mož, ki je po vsakem zadetku kričal kot obseden in curva je vedno prepoznala tvoj pomen. Danes se vsekakor ne bo končalo spoštovanje, ki ga imamo do tebe.

Mi nismo takšni, mi ne pozabimo kaj si ti za nas in kaj si naredil za Milan. Kadarkoli nas potrebuješ, mi bomo tukaj zate, vedno.

Z ljubeznijo, Curva Sud Milano, tvoja curva.

Hvala za vse tudi Mauru Tassottiju. Želimo se mu zahvaliti in mu želeti vse najboljše. Tudi on ostaja neizbrisan v zgodovini rdeče-črnih."

Hvala Pippo! Ponovno si dal srce, žal pa se ni srečno izteklo.
Nikoli ne bomo mislili manj o tebi kot to, da si večni šampion, ki je za Milan dal vse od sebe!