Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Ogled tekme Milan - Napoli, 21. januar 2017

NOV 23 2016

avtor: Klub navijačev

Milan - Napoli, 21. januar 2017 ob 20:45 (Urnik POTJREN)

Dragi naši MILANISTI!

Sporočamo vam, da bomo v februarju novega leta 2017 praznovali že svoj 5. Rojstni dan! Za nas je to lep dokaz dobrega dela v preteklih, s katerim želimo približati vse Milaniste pod Triglavom. Hvaležni smo, da je med vami veliko naših zvestih članov, ki nas s svojo pozitivnostjo in podporo spodbujate k vedno boljšemu delu. Odločili smo se, da bomo rojstni dan predčasno praznovali skupaj v čim večjem številu, zato smo vam pripravili posebno presenečenje. Za tekmo Milan-Napoli bodo vaši stroški minimalizirani, saj vas bomo v Milano na tekmo peljali za pičlih 55 evrov (članska cena)! Presenečenje velja tudi za vse tiste (nečlane), ki so z nami v letošnji sezoni že obiskali vsaj eno tekmo Milana. Cena najcenejšega paketa za vas je 60 evrov, za vse ostale pa 65 evrov, kar je še vedno zelo »prijazen« strošek. Celotna izvedba pa bo verjetno pričarala še kakšno presenečenje.

Iz dna srca vas torej vabimo na tekmo Milan-Napoli, ki bo na sporedu v soboto 21. Januarja ob 20:45h (URNIK POTRJEN).

Cene ogleda z vstopnico in prevozom že od 55 € naprej! Nečlanom, ki so se letos udeležili vsaj ene tekme priznamo še dodatnih 5€ popusta. (Zapišite v 'Opombe', katere tekme ste se udeležili)

Paket: (prevoz + vstopnica):

1a - sedišče na 3. ringu (rdeča tribuna). Cena: člani - 0€, nečlani - 0€ Paket ni na voljo, 3. ring bo zaprt.

1b - sedišče na 2. Ringu (modra tribuna – Curva Sud, omejeno število). Cena: člani - 55€, nečlani - 65€
2 - sedišče na 1. Ringu (modra ali zelena tribuna). Cena: člani - 65€, nečlani - 75€
3a - sedišče na 2. Ringu (rdeča in oranžna tribuna). Cena: člani - 70€, nečlani - 80€
3b - sedišče na 1. Ringu stranski del (oranžna tribuna). Cena: člani - 70€, nečlani - 80€
VIP - sedišče na 1. Ringu centralni del (oranžna tribuna). Cena: člani - 80€, nečlani - 90€

Možen je tudi nakup vstopnic na 1. rdečem ringu, ki pa so malce dražje. Glede teh vstopnic pokličite na GSM številko na koncu objave.

PRIJAVE SO ODPRTE IZKLJUČNO PREKO E-OBRAZCA (klik).

Prijave dodatnih oseb v opombe niso mogoče. Vsaka oseba mora imeti izpolnjeno svojo prijavnico. V opombe lahko napišete s kom želite sedeti skupaj.
Primer: Želim sedeti z Vasjo Kruhom.

Prijavite se lahko tudi nečlani, prijave so odprte do 5. januarja 2017 oz. do zapolnitve mest. Prej ko oddamo seznam imen za vstopnice, boljše sedeže na tribuni bomo imeli, zato pohitite.

V primeru da paketi ne bodo razprodani, bo možna tudi prodaja vstopnic brez prevoza. Članom se bo zaračunala provizija 5 €, nečlanom pa 15 €.

Natančnega sedišča in sektor za posameznika pred prevzemom vstopnic tudi mi ne bomo vedeli. Sektor in mesto sedišča bo znano ob prevzemu vstopnic na San Siru.

Dodatne informacije na 040 544 428.

URADNI CENIK VSTOPNIC:

CENIK B 

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO.


AC Milan Slovenija

www.acmilan.si
www.facebook.com/acmilansi