Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Članarina za sezono 2017/2018

JUL 07 2017

avtor: Klub navijačev

Objavljamo vse informacije o članarini za sezono 2017/2018.

Pozdravljeni Milanisti, sporočamo vam, da so članstva za sezono 2017/2018 že odprta! Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju:

Sezona se počasi bliža koncu, tako da smo v Klubu navijačev AC Milan Slovenija že odprli prijave za članstvo v novi sezoni. Vsi tisti, ki želite podaljšati članarino ali postati nov član navijaškega kluba imate možnost, da to storite do konca avgusta.

V novi sezoni se nadejamo novih uspehov Milana. Po tem, ko je postal jasno, da je breme za Silvia Berlusconija, ki ni bil več »zmožen« toliko vlagati v ekipo kot je to lahko počel nekoč, so klub prevzeli ambiciozni Kitajci, ki obljubljajo, da bodo klub ponovno popeljali na vrh. Zadnja lovorika, ki jo je Milan osvojil v času Berlusconijeve ere je bila v Dohi, kjer je Milan premagal Juventus v superpokalu.

Ne glede na krizne trenutke, se mi na to ne oziramo in nam ne vzamejo volje do obiska Milana. Podpiramo klub v dobrem in slabem. Ne glede na rezultate smo redno hodili na tekme v iztekajočih se sezoni in prejšnjih sezonah, in tako bo tudi v novi. Milan nam je podaril toliko veličastnih trenutkov v preteklosti, da se to ne pozabi kar čez noč. Nekaj kriznih sezon ne more izbrisati veličine tega kluba. Milan se bo vrnil tja kjer mu je mesto. Slej ko prej se bo to zgodilo. Mi pa bomo ekipo podpirali še naprej. Vabljeni ste, da se nam pridružite v novi sezoni in da si skupaj ogledamo kakšen spektakel na San Siru. Upajmo, da tudi v Evropi. Z nami se vedno dogaja, vedno je pestro, vedno je super vzdušje in dobra družba. Pa ne samo na tekmah. Srečujemo se tudi drugače. Tudi letos bomo priredili piknik navijaškega kluba, sodelovali pa bomo tudi na raznih nogometnih turnirjih pri nas (Vir, Kidričevo) in tudi v tujini.

Vsakemu aktivnemu članu tudi letos pripada darilo navijaškega kluba, članska izkaznica in razen promocijski material. Vsak član in nečlan pa lahko preko nas tudi naroča uradne artikle kluba AC Milan (aktivni člani dobijo 15% popusta) in artikle navijaškega kluba AC Milan Slovenija. Možna pa so še kakšna presenečenja za katera bomo naknadno poskrbeli. O dogajanju pri AC Milanu in navijaškem klubu boste obveščeni na naši spletni strani www.acmilan.si, na naši FB strani AC Milan SI in po elektronski pošti. Prav tako smo prisotni tudi na ostalih socialnih omrežjih kot sta twitter in instagram.

Se vidimo v novi sezoni in že v naprej se zahvaljujemo vsem, ki boste podaljšal članarino ali postali novi člani našega navijaškega kluba.  

Forza Milan!

Kaj nudi članstvo:

- Karte za vsako domačo tekmo AC Milana.

- Cenovno ugodne oglede tekem v živo.

- 10% popust v uradnih trgovinah Milan store in Milan mega store ter 15% pri spletnih nakupih preko uradne spletne trgovine e-store.

- Člansko izkaznico in priročno darilo navijaškega kluba AC Milan Slovenija.

- Vabljeni na raznorazna družabna srečanja kot so pikniki, nogometni turnirji, skupinski ogledi tekem.

- Redno boste obveščeni o dogajanju v navijaškem klubu in AC Milanu.

- Nižje cene pri nakupu artiklov navijaškega kluba.

Letna članarina za sezono 2017/18 – CENIK:

Pristopnina (novi člani): 25 € do konca avgusta.

Podaljšanje članarine: 20 € do konca avgusta. 

Pristopnina/podaljšanje članarine U18: 12 € do konca julija. (vsi mlajši od 31.12.1999)

Mladoletne osebe morajo za članstvo v navijaškem klubu imeti soglasje staršev ali skrbnikov.

OBSTOJEČIM ČLANOM PRISTOPNICE oz. OBRAZCA NI POTREBNO IZPOLNJEVATI.

Aktivno članstvo vam velja do 1.7.2018.

Včlanitev ali podaljšanje članarine po avgustu 2017 ne bo več mogoče.

Če se želite včlaniti lahko to storite na staromoden način preko pošte ali preko e-obrazca:

PRENESI PRISTOPNICO

E-OBRAZEC

Naš email naslov:

clanstvo@acmilan.si

Naslov kluba:

Klub navijačev AC Milan Slovenija

Mariborska cesta 18

2327 RAČE

 

Vzorec UPN:

 

BODITE POZORNI NA KODO IN NAMEN, drugače se obračuna še dodatnih 20%!

 

V primeru, da vam ne odgovorimo na email v roku treh dni, nam pošljite potrdilo na naš email naslov:  clanstvo@acmilan.si

Za več informacij, nas lahko tudi pokličete na:

040 544 428 - Anej 

040 599 183 - Davor

 

Lep pozdrav!

AC MILAN Slovenija