Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Ogled tekme: Milan - Napoli 26.1.2019 ob 20:30

DEC 12 2018

avtor: Klub navijačev

Vse simpatizerje nogometnega kluba AC Milan vabimo, da si ogledate tekmo med Milanom in Napolijem. Srečanje bo predvidoma na sporedu 26. januarja ob 20:30 uri (URNIK NI POTRJEN!) na stadionu San Siro v Milanu.
 
Kljub temu da bo kot kaže tekma v soboto, 26. 1., se lahko zgodi da bo tekma tudi na nedeljo, 27. januarja! Takoj ko bo znan uradni urnik vam sporočimo.

Postopek prijave:

1. Kot ponavadi, se prijavite preko spletnega obrazca na naši spletni strani. Kot smo že omenili, lahko en član prijavi enega nečlana (ki ni navijač nasprotne ekipe) v opombah, kjer navede zahtevane podatke (ime, priimek, datum rojstva). Ne pozabite označiti mesta odhoda. 

PRIJAVE SO ODPRTE IZKLJUČNO PREKO E-OBRAZCA (klik)

2. Po prijavi boste na elektronsko pošto prejeli potrditev o prijavi. V kolikor sporočila ne prejmete, preverite vsiljeno pošto (spam). V tem elektronskem sporočilu se bo nahajala vaša referenčna številka, katero morate obvezno uporabiti pri plačilu za ogled tekme. Znesek plačila je enak znesku paketa, ki ga izberete (članska cena velja za aktivne člane Klub navijačev AC Milan Slovenija).

3. V roku treh dni od prejema potrditvene pošte, morate poravnati znesek plačila na račun Kluba navijačev AC Milan Slovenija (primer UPN obrazca spodaj). 

 
Predviden potek dogodka:

V Milano se bomo iz Ljubljane odpravili 26. januarja v jutranjih urah. Ko prispemo v Milano, si bomo lahko ogledali tudi Casa Milan (muzej) ter mestno središče (oboje po želji). V kolikor bomo imeli dovolj prijav iz Maribora in okolice, ter zadostno število vstopnic, bo avtobus šel tudi iz Štajerske. 

Več informacij o samem poteku dogodka in točen urnik bomo poslali približno en teden pred odhodom.

AKCIJSKI CENIK, ki velja do 1.1.2019 (KASNEJE BO CENA ZAGOTOVO PRECEJ VIŠJA!):

Paketi in cenik:

 1 - sedišče na 2. Ringu (zelena tribuna). Cena: člani - 88€, nečlani - 100€
 2 - sedišče na 1. Ringu (modra ali zelena tribuna). Cena: člani - 98€, nečlani - 110€
 3a - sedišče na 2. Ringu (rdeča in oranžna tribuna) - Cena: člani - 115€, nečlani - 127€ CENA ZA TA PAKET ŠE NI POTRJENA (ni akcijske cene).
 3b - sedišče na 1. Ringu stranski del (rdeča tribuna). Cena: člani - 105€, nečlani - 117€

Pri paketu 3b - sedišče na 1. ringu (rdeča tribuna) boste z nekaj sreče ujeli tudi marsikatero znano ime, saj na 1. rdeči tribuni sedijo znana imena kot so Adriano Galliani, Paolo Maldini, Leonardo...

PRIJAVE SO ODPRTE IZKLJUČNO PREKO E-OBRAZCA (klik)

POGOJI PRIJAVE:

  1. Z izpolnitvijo spodnejga obrazca se strinjate z obdelavo vaših podatkih, za potrebe prijave na dogodek – ogled nogometne tekme ter pogoji, ki so navedeni v sekciji »varstvo osebnih podatkov«.
  2. Podatki o prijavi in nakupu karte so posredovani organizaciji, ki deluje pod okriljem uradnega kluba. Klub navijačev AC Milan Slovenija ne more prevzeti odgovornosti za morebitne napake organizacije, ki zagotavlja karte (primer: prijavljenemu se po napaki tretje osebe - organizacije, da karto za drug sektor od želenega).
  3. Izjavljam, da nisem privrženec nasprotne ekipe. V primeru, da se odkrije navijača nasprotne ekipe na poti na tekmo, le-ta na licu mesta plača dvojno ceno vstopnice in ogleda, ter dobi prepoved udeležbe vseh nadaljnih dogodkov pod našim okriljem. V kolikor se kršitev odkrije že pred odhodom, se mu brez vračila denarja ne omogoči odhoda na dogodek. Član, ki prijavi nečlana, navijača nasprotne ekipe bo kaznovan s strani disciplinske komisije Kluba navijačev AC Milan Slovenija.
  4. Klub navijačev AC Milan Slovenija ne more zajamčiti ogleda tekme v primeru višje sile (primer: odpoved tekme v sezoni 2017/2018 zaradi smrti nogometaša Davide Astorija, med tem ko je bil naš avtobus že v Milanu). V tem primeru bo Klub navijačev AC Milan Slovenija ravnal v skladu s politiko in navodili uradnega kluba AC Milan (morebitna refundacija ali zamenjava kart), ne more pa povrniti ostalih stroškov, ki bi nastali ob tem (stroški prevoza).
  5. Klub navijčev AC Milan Slovenija svoje izlete skrbno načrtuje, zato da smo na prizorišču pravočasno in da se domov vrnemo ob predvideni uri. Klub navijačev AC Milan Slovenija samo v primeru višje sile ne more prevzeti odgovornosti in zagotoviti pravočasnega prihoda na prizorišče in iz njega.
  6. V primeru, da se oseba, ki se prijavi na ogled tekme ne pojavi ob dogovorjeni uri na dogovorjenem mestu odhoda (ob odhodu iz Slovenije in Milana), se ga skuša poklicati in preveriti situacijo. V kolikor oseba zamudi več kot 10 minut, se pot na tekmo nadaljuje brez prijavljenega, ki krije celotne stroške organizacije.
  7. V primeru premajhnega števila prijav bo Klub navijačev AC Milan Slovenija vsaj pet dni pred predvidenim odhodom obvestil vse prijavljenje o preklicu izleta. Vsem prijavljenim bo povrnil celotni znesek aranžamaja. V primeru, da bo prijavljeni vseeno želel na ogled tekme v lastni režiji, mu bo Klub navijačev AC Milan Slovenija skušal omogočiti nakup karte.

Prej ko oddamo seznam imen za vstopnice, boljše sedeže na tribuni bomo imeli, zato pohitite.

V primeru da paketi ne bodo razprodani, bo možna tudi prodaja vstopnic brez prevoza. 

Natančnega sedišča in sektor za posameznika pred prevzemom vstopnic tudi mi ne bomo vedeli. Sektor in mesto sedišča bo znano ob prevzemu vstopnic na San Siru.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO. PRIJAVE POTEKAJO PO PRINCIPU: KDOR PRVI PRIDE, PRVI MELJE - POHITE S PRIJAVO!

ROK PRIJAVE JE 1.1.2019, do 18:00. 

Lep pozdrav,

AC Milan Slovenija

www.acmilan.si