Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Ogled tekme: Milan - Inter, 21. 9. ob 20.45

AUG 06 2019

avtor: Klub navijačev

Vse simpatizerje nogometnega kluba AC Milan vabimo, da si ogledate mestni derbi Milan - Inter. Srečanje bo na sporedu v soboto, 21. septembra ob 20.45 uri na stadionu San Siro v Milanu. 

Prosimo vas, da pozorno preberite spodnja navodila in upoštevate vse informacije.

Prijave so odprte za člane in nečlane. V opombah lahko prijavite dodatne osebe in zraven napiše njegovo ime ter datum rojstva (ter državo rojstva, če ni Slovenija).

ROK ZA PRIJAVE JE TOREK, 3. 9. 2019, do 20. ure. 

Postopek prijave:

1. Kot ponavadi, se prijavite preko spletnega obrazca na naši spletni strani. Kot smo že omenili, lahko en član prijavi več nečlanov (ki niso navijači nasprotne ekipe) v opombah, kjer navede zahtevane podatke (ime, priimek, datum rojstva). Ne pozabite označiti mesta odhoda. 

PRIJAVE SO ODPRTE IZKLJUČNO PREKO E-OBRAZCA (klik)

2. Po prijavi boste na elektronsko pošto prejeli potrditev o prijavi. V kolikor sporočila ne prejmete, preverite vsiljeno pošto (spam). V roku treh dni od prejema potrditvene pošte, morate poravnati celoten znesek plačila na račun Kluba navijačev AC Milan Slovenija.

4. V kolikor bi na tekmo želela oseba, ki je mlajša od 18. let, brez spremstva staršev, nas na to opozorite in pišite na karte@acmilan.si

 
Predviden potek dogodka:

V Milano se bomo iz Ljubljane odpravili 21. septembra v jutranjih urah. Na avtobusu bomo poskrbeli, da boste preživeli lepo soboto. Ko prispemo v Milano, si bomo lahko ogledali tudi Casa Milan (muzej) ter mestno središče (oboje po želji). V kolikor bomo imeli dovolj prijav iz Maribora in okolice, ter zadostno število vstopnic, bo avtobus šel tudi iz Štajerske. 

Več informacij o samem poteku dogodka in točen urnik bomo poslali približno en teden pred odhodom.

URADNI CENIK:

Paketi in cenik:

 1a - sedišče na 3. ringu (modra tribuna). Cena: člani - 115€, nečlani - 130€
 1b - sedišče na 3. ringu (rdeča tribuna, stranski del, Doplačilo za centralni del: 15€ - vnesi v opombe). Cena: člani - 120€, nečlani - 135€
 2a - sedišče na 2. ringu (oranžna tribuna, stranski del. Doplačilo za centralni del: 15€ - vnesi v opombe). Cena: člani - 175€, nečlani - 190€
 2b - sedišče na 2. ringu (rdeča tribuna, stranski del. Doplačilo za centralni del: 15€ - vnesi v opombe). Cena: člani - 185€, nečlani - 200€
 3a - sedišče na 1. ringu (modra ali zelena tribuna - OMEJENO ŠTEVILO). Cena: člani - 185€, nečlani - 200€
 VIP - sedišče na 1. Ringu centralni del (oranžna tribuna - OMEJENO ŠTEVILO). Cena: člani - 250€, nečlani - 265€

*Paket verjetno ne bo na voljo, ker je trenutno že razprodan s strani tistih, ki imajo predkupno pravico (sezonske karte ipd.). Prosimo, da v opombe vnesete rezervni paket (npr. paket 1a). Prav tako v opombe vnesite v kolikor bi želeli sedeti na centralnem delu 3. rdečga, 2. rdečega ali 2. oranžnega sektorja. Doplačilo 15€.

 

PRIJAVE SO ODPRTE IZKLJUČNO PREKO E-OBRAZCA (klik)

POGOJI PRIJAVE:

  1. Z izpolnitvijo spodnejga obrazca se strinjate z obdelavo vaših podatkih, za potrebe prijave na dogodek – ogled nogometne tekme ter pogoji, ki so navedeni v sekciji »varstvo osebnih podatkov«.
  2. Podatki o prijavi in nakupu karte so posredovani organizaciji, ki deluje pod okriljem uradnega kluba. Klub navijačev AC Milan Slovenija ne more prevzeti odgovornosti za morebitne napake organizacije, ki zagotavlja karte (primer: prijavljenemu se po napaki tretje osebe - organizacije, da karto za drug sektor od želenega).
  3. Izjavljam, da nisem privrženec nasprotne ekipe. V primeru, da se odkrije navijača nasprotne ekipe na poti na tekmo, le-ta na licu mesta plača dvojno ceno vstopnice, ter dobi prepoved udeležbe vseh nadaljnih dogodkov pod našim okriljem. V kolikor se kršitev odkrije že pred odhodom, se mu brez vračila denarja ne omogoči odhoda na dogodek. 
  4. Klub navijačev AC Milan Slovenija ne more zajamčiti ogleda tekme v primeru višje sile (primer: odpoved tekme v sezoni 2017/2018 zaradi smrti nogometaša Davide Astorija, med tem ko je bil naš avtobus že v Milanu). V tem primeru bo Klub navijačev AC Milan Slovenija ravnal v skladu s politiko in navodili uradnega kluba AC Milan (morebitna refundacija ali zamenjava kart), ne more pa povrniti ostalih stroškov, ki bi nastali ob tem (stroški prevoza).
  5. Klub navijčev AC Milan Slovenija svoje izlete skrbno načrtuje, zato da smo na prizorišču pravočasno in da se domov vrnemo ob predvideni uri. Klub navijačev AC Milan Slovenija samo v primeru višje sile ne more prevzeti odgovornosti in zagotoviti pravočasnega prihoda na prizorišče in iz njega.
  6. V primeru, da se oseba, ki se prijavi na ogled tekme ne pojavi ob dogovorjeni uri na dogovorjenem mestu odhoda (ob odhodu iz Slovenije in Milana), se ga skuša poklicati in preveriti situacijo. V kolikor oseba zamudi več kot 10 minut, se pot na tekmo nadaljuje brez prijavljenega, ki krije celotne stroške organizacije.
  7. V primeru premajhnega števila prijav bo Klub navijačev AC Milan Slovenija vsaj pet dni pred predvidenim odhodom obvestil vse prijavljenje o preklicu izleta. Vsem prijavljenim bo povrnil celotni znesek aranžamaja. V primeru, da bo prijavljeni vseeno želel na ogled tekme v lastni režiji, mu bo Klub navijačev AC Milan Slovenija skušal omogočiti nakup karte.

Prej ko oddamo seznam imen za vstopnice, boljše sedeže na tribuni bomo imeli, zato pohitite.

V primeru da paketi ne bodo razprodani, bo možna tudi prodaja vstopnic brez prevoza. 

Natančnega sedišča in sektor za posameznika pred prevzemom vstopnic tudi mi ne bomo vedeli. Sektor in mesto sedišča bo znano ob prevzemu vstopnic na San Siru.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO. PRIJAVE POTEKAJO PO PRINCIPU: KDOR PRVI PRIDE, PRVI MELJE! POHITE S PRIJAVO!

ROK ZA PRIJAVE JE TOREK, 3. 9. 2019, do 20. ure. 

Lep pozdrav,

AC Milan Slovenija

www.acmilan.si