Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Članarina za sezono 2020/2021

AUG 02 2020

avtor: Klub navijačev

Objavljamo vse informacije o članarini za sezono 2020/2021.

Pozdravljeni Milanisti!

Sporočamo vam, da smo odprli novo sezono 2020/2021 za članstvo v Klub navijačev AC Milan Slovenija! Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju:

Nenavadna sezona, ki je za nami se je končno razpletla. Vsem se iskreno zahvaljujemo za vaše zaupanje v pretekli sezoni in vas vabimo, da se nam pridružite tudi v novi sezoni.

Vsi tisti, ki želite podaljšati članarino, obnoviti članstvo po premoru ali pa postati nov član navijaškega kluba imate možnost, da to storite do predvidoma konca septembra.
 
Če povzamemo dogajanje v tej sezoni:

Tudi letošnja sezona je bila precej turbolentna, vendar se je na koncu vse dobro razpletlo. Slabši začetek sezone pod taktirko Marca Giampaola, ter nato medlo nadljevanje pod trenutnim trenerjem Stefanom Piolijem, ter konstantnonihanje v formi do januarja, ni obetalo dobre uvrstitve na lestvici. Ekipi je nekaj manjkalo, uprava, ki jo je sredi sezone zapustil Zvonimir Boban, je delala na prihodih in skušala ekipo dvigniti na višji nivo. 
In jo je - okrepitve kot so Theo Hernandez, Ismael Bennacer ter Ante Rebić so se ob prihodu starega znanca, velikega Zlatana Ibrahimovića, dvignili igro na povsem drug nivo. To je bilo predvsem očitno po večmesečnem premoru zaradi koronavirusa, ki je povsem spremenil naše življenje in nogometno druženje. Ekipa je v nadaljevanju sezone odigrala fantastično, saj ni zabeležila nobenega poraza, vendar zaradi slabših rezultatov v prvem delu sezone, se je Milan uvrstil na 6. mesto, ki vodi v kvalifikacije za Evropsko ligo.
 
 
Kljub slabšim rezultatom v prvem delu sezone, smo bili izjemno aktivni, saj smo si organizirano ali posamezno ogledali približno 80% domačih tekem. Zaradi znanih razlogov, v nadaljevanju sezone ni bilo mogoče videti Milana od blizu. Vprašanje je tudi kdaj bo to spet mogoče. Ko bo, bomo seveda ponovno zraven!

Preteklost Milana nam je dala ogromno velikih uspehov in vemo, da se bo klub vrnil tja kamor spada. Mi bomo ekipo podpirali še naprej, vse pa vljudno vabimo, da se nam pridružite v novi sezoni in da si skupaj, ko bo spet to mogoče, z nami ogledate kakšen spektakel na San Siru.

Z nami se vedno dogaja, vedno je pestro, vedno je super vzdušje in dobra družba. Pa ne samo na tekmah. Srečujemo se tudi drugače. Že lani proti koncu poletja, so naši člani iz Kočevja odlično organizirali piknik, kar nekaj tekem so si člani ogledali v lastni režiji v lokalih, s prijatelji Milanisti...

Vsakemu aktivnemu članu letos pripada darilo ter članska izkaznica. Vsak član in nečlan pa lahko preko nas tudi naroča uradne artikle kluba AC Milan (aktivni člani dobijo 10-15% popusta) in artikle navijaškega kluba AC Milan Slovenija. Možna pa so še kakšna presenečenja za katera bomo naknadno poskrbeli, kot npr. v pretekli sezoni s kakšno nagradno igro.

O dogajanju pri AC Milanu in navijaškem klubu boste obveščeni na naši spletni strani www.acmilan.si, na naši FB strani AC Milan SI in po elektronski pošti. Prav tako smo prisotni tudi na ostalih socialnih omrežjih kot sta twitter in instagram.

Se vidimo v novi sezoni in že v naprej se zahvaljujemo vsem, ki boste izkazali zaupanje ter podaljšali (obnovili) članarino ali postali novi člani našega navijaškega kluba.  

Forza Milan!

Kaj nudi članstvo:

- Karte za vsako domačo tekmo AC Milana (ko bo to spet mogoče)

- Cenovno ugodne oglede tekem v živo (ko bo spet to mogoče)

- 10-15% popust v uradnih trgovinah Milan store in Milan mega store ter 10% pri spletnih nakupih preko uradne spletne trgovine e-store.

- Člansko izkaznico in priročno darilo navijaškega kluba AC Milan Slovenija.

- Vabljeni na raznorazna družabna srečanja kot so pikniki, nogometni turnirji, skupinski ogledi tekem

- Redno boste obveščeni o dogajanju v navijaškem klubu in AC Milanu.

- Nižje cene pri nakupu artiklov navijaškega kluba.
 
Ker v letošnji sezoni člani vseh ugodnosti niste uspeli koristiti kot se je pričakovalo, so za prihajajočo sezono cene nižje kot v preteklosti. 

Letna članarina za sezono 2020/2021 – CENIK:
 
Podaljšanje članarine (aktivni člani v sezoni 2019/2020): 10 €
Podaljšanje članarine (neaktivni člani, člani v preteklih sezonah): 12 €
Pristopnina (novi člani): 16 €
Pristopnina/podaljšanje članarine U18: 8€ (vsi mlajši od 31.12.2001) - Mladoletne osebe morajo za članstvo v navijaškem klubu imeti soglasje staršev ali skrbnikov.

Če se želite včlaniti na novo (torej niste bili še naš član v preteklosti) lahko to storite preko e-obrazca:

E-OBRAZEC - REGISTRACIJA ZA NOVE ČLANE (klik)

OBSTOJEČIM ALI NEKDANJIM ČLANOM PRISTOPNICE oz. OBRAZCA NI POTREBNO IZPOLNJEVATI. V vašem primeru samo poravnate znesek članarine na naš TRR račun.

Aktivno članstvo v novi sezoni vam velja do 1.7.2021.

Včlanitev ali podaljšanje članarine po septembru 2020 več ne bo mogoče.

Podatki za plačilo:

Naslov:
Klub navijačev AC Milan Slovenija
Mariborska cesta 18, 2327 Rače

TRR: SI56 0451 5000 1946 231 (NOVA KBM)
Namen plačila: Članarina 20/21 - vaše ime in priimek npr. Članarina 20/21 Janez Novak
Referenca za plačilo: SI00 2021
Znesek: Glede na cenik (16€, 12€, 10€ ali 8€)
Koda namena: CHAR (OBVEZNO, sicer se obračuna dodatnih 20%!)

QR KODA (ustrezno spremenite znesek) za plačilo z mobilno banko preko skeniranja:

Primer UPN OBRAZCA:

BODITE POZORNI NA KODO IN NAMEN, drugače se obračuna še dodatnih 20%!

V primeru, da vam ne odgovorimo na email v roku petih dni, nam pošljite potrdilo na naš email naslov: clanstvo@acmilan.si

ŠE DODATNE INFORMACIJE GLEDE

  • PREVZEMA DARIL/ČLANSKO SEZONO ZA PRETEKLO SEZONO: Nekateri ste darila že prevzeli, nekateri pa boste to lahko storili v kratkem v vseh večjih mestih po Sloveniji: Murska Sobota, Maribor/Celje, Ljubljana, Kranj, Koper, Ajdovščina, Novo mesto. Odgovorni za posamezno regijo bodo kmalu stopili v stik z vami (kdor darila še ni prejel) in se boste dogovorili glede prevzema. Imamo več sto paketov, zato prosimo za potrpežljivost.
  • PIKNIKA: Vse informacije glede morebitne izvedbe piknika pošljemo v kratkem.

HVALA ZA ZAUPANJE in lep pozdrav!

AC MILAN Slovenija