Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Eksluzivno - naročilo podpisanega dresa

DEC 09 2021

avtor: Klub navijačev

Pozdravljeni Milanisti!

 
Tako kot lani, tudi letos vsem našim aktivnim članom v sezoni 2021/2022 eksluzivno ponujamo možnost, da pridobite podpisan dres kakšnega zvezdnika prve ekipe! Naročilo omogočamo tudi nečlanom, vendar imajo člani prednost.
 
Naročila bomo sprejemali izključno preko spodnjega obrazc (klik):

 

  • Predvidena cena navadnega dresa znaša 122€ (navadni, podpisan, ponavadi vsebuje tudi našitka Serie A in 7 CL), nečlani: 132€
  • Predvidena cena authentic dresa znaša 152€ (authentic), nečlani: 162€
 
V ceno je vključena poštnina iz Italije ter dostava po Sloveniji(pošljemo priporočeno preko Pošte Slovenije). Cena se lahko spremeni za približno +-10€, odvisno od pogojev, ki jih bomo dobili.
 

POGOJI ZA NAROČILO
1. Možnost naročila je zagotovljena aktivnim članom in nečlanom, vendar imajo člani prednost. Naročila sprejemamo le do nedelje, 12. 12. 2021.

2. Vsak lahko naroči največ 1 dres. Izbira lahko med trenutno aktivnimi igralci AC Milana, tudi največjim zvezdnikom Zlatanom Ibrahimovićem.

3. Drese ne garantiramo 100%, saj je tu več dejavnikov, ki vplivajo na to. Potrudili se bomo, da vsi, ki boste dres naročili, dres tudi dobite. Rok dobave ni točno znan, saj je trenutno dostop do Milanella in igralcev zaradi ukrepov proti Covid-19 otežen. Prosimo za potrpežljivost! 

4. V primeru če želite gostujoč dres (AWAY) gre le za željo. Privzeta izbira je domač dres. Velikost dresa, ki jo navedete je želja - lahko se zgodi, da dobite drugo velikost dresa (odvisno od razpoložljivosti).

5. V primeru, da bomo lahko oddali naročilo le za omejeno število dresov, bodo imeli prednost člani + tisti člani, ki so se redno udeleževali naših ogledov tekem in so z nami že več časa (aktivni več let). 

6. ROK NAKAZILA je 12.12.2021. Če v ponedeljek, 13. 12.2021 do 10. ure zjutraj, ne bo nakazila na našem TRR-ju, se rezervacija in naročilo dresa razveljavi. V primeru, da vam dresa ne zagotovimo do 30.4.2022, vam vrnemo celoten znesek - cca. 1€ zaradi bančnih provizij. Podatki za nakazilo se nahajajo na zadnjem koraku tega obrazca.

V primeru vprašanj smo vam na razpolago na clanstvo@acmilan.si.

Hvala za zaupanje in lep pozdrav,

AC Milan Slovenija