Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

10. rojstni dan in otvoritev spletne trgovine

FEB 14 2022

avtor: Klub navijačev

Danes je prav poseben dan.

Ne samo, da je danes dan zaljubljenih, pač pa tudi naš dan, saj mineva točno 10. let od uradne ustanovitve Kluba navijačev AC Milan Slovenija!

V 10. letih smo doživeli ogromno lepih trenutkov, novih spoznanj, odlične družbe, skupnih dogodivščin in anekdot, ki bodo za vedno ostali med nami! Vsem izrekamo veliko zahvalo za vaše zaupanje in podporo v vseh teh letih, posebna zahvala pa gre seveda vsem zvestim članom za vašo podporo in družbo na naših dogodkih!

Veselimo se, da bomo v toplejših mesecih lahko naš 10 . rojstni dan proslavili skupaj v najboljši družbi, ko verjamemo, da bo tudi situacija glede organizacije bistveno lažja!

Ob tej priložnosti smo vam pripravili možnost naročanja izdelkov z našimi motivi na trgovini shop.acmilan.si! Vsak aktivni član lahko naroči izdelke po 10% popustu. Koda za popust, ki jo vnovčite z vpisom na blagajni na način: vaša članska številka-letnica rojstva (npr. 0001-1990). V primeru težav lahko uporabite whatsapp in kontaktno številko 040809984. V kolikor ste pozabili člansko izkaznico, kliknite tukaj.

HVALA ❤️! FORZA MILAN SEMPRE 👊!

Ekipa AC Milan Slovenija