Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Predogled tekme: Udinese - AC Milan

APR 24 2015

avtor: al3n

Slika

 

Udinese - AC Milan
SlikaSlika
Datum in čas tekme: 25.4.2015 ob 18:00
Prizorišče: Friuli, Videm (kapaciteta: 30.667)
Slika
Trenerja:
Slika
Andrea Stramaccioni
Slika
Filippo Inzaghi

Predogled obeh ekip:
Udinese
Tako kot Milan, se tudi domači Udinese v letošnji sezoni ne najde in ne najde in tako komaj čakajo na zaključek sezone. Na zadnjih enajstih tekmah so zmagali le enkrat. Klub iz bližnjega Vidma, bo moral osvojiti še vsaj nekaj točk, da se resnično izogne mestom, ki vodijo v drugo ligo. Do konca sezone je še sedem krogov, Udinese pa ima pred cono izpada 12 točk "zaloge".
Pred tekmo gre črno-belim na roke podatek, da so na zadnjih šestih domačih tekmah proti Milanu izgubili le eno tekmo, kar štiri pa so zmagali, toda četa Stramaccionija bo za ponoven uspeh morala odigrati na višjem nivoju, kot prejšnje tekme. Nekdanji trener Interja ima kar nekaj poškodovanih igralcev, kaznovan pa je portugalski reprezentant Bruno Fernandes. Zaradi poškodb bodo tekmo verjetno izpustili Maurizio Dommizzi, Evangelista, Wague in Heurtaux. Tudi letos je najučinkovitejši igralec domačih zimzeleni Di Natale, ki je v dosedanjem poteku sezone zadel 11 zadetkov, Cyril Théréau pa je v moštvu drugi najuspešnejši z devetimi zadetki.

Klub navijačev AC Milan Slovenija vas vabi na zadnji letošnji ogled tekme v Milano, kjer se bosta ob ugodnem terminu, v soboto 9.5. ob 20:45, udarila Milan in Roma.
Dodatne informacije


AC Milan
Milan se po neprepričljivi igri in neodločenem izidu na mestnem derbiju, bliža temu, da se mu drugo leto zapored ne uspe uvrstiti v evropska tekmovanja. Tekma z Udinesejem je zato ključna, v kolikor Milan še želi ohraniti realnejše možnosti za uvrstitev v Evropsko ligo. Res je, da je Milan na zadnjih štirih tekmah neporažen, vendar pogled na lestvico ni prijeten. Branilec Antonelli v intervjuju pred tekmo: "Pogledal sem si tekmo z Interjem. Mislim, da smo prvih šestdeset minut odigrali dobro, potem pa smo padli, Inter pa nas je potiskal nazaj. Dobro je tudi to, da nismo prejeli zadetka, vendar bi morali več narediti v protinapadih. Veseli smo s točko, prav tako pa je Inter ostal na lestvici za nami."
Glede tekme z Udinesejem je povedal, da "upa, da bo Milan prišel na zmagovalno pot v nedeljo. 21 točk je še do konca, od evropskih mest smo oddaljeni šest točk. Poizkušati moramo dobiti vsako tekmo. Če tekmeci, ki so na lestvici pred nami izgubljajo točke, moramo to izkoristiti. V nedeljo smo remizirali, toda ostane nam to, da poizkusimo zmagati naslednjih sedem tekem. Verjamemo, da se lahko uvrstimo v Evropo, ker treniramo in delamo trdo vsak dan."
Nevarnost, ki preti iz strani Udineseja je jasna že več sezon, to je seveda legendarni Di Natale, o katerem Antonelli pravi: "Antonio je šampion. Zadel je veliko zadetkov in še vedno jih dosega. Upajmo, da bo v nedeljo ostal tiho."

Milan bo na tekmi še vedno brez poškodovanega El Shaarawyja, Montoliva in Essiena. Alex bo morda že nared za tekmo.
Verjetni postavi:
Slika

Sodnik:
Slika
Antonio Damato

Prenos:


- Bet365
- Atdhe
- myp2p