Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Predogled tekme: Bologna - AC Milan

FEB 07 2017

avtor: Klub navijačev

Slika

 

Bologna - AC Milan
SlikaSlika
Datum in čas tekme: 8.2 ob 20:45
Prizorišče: Renato Dall'Ara, Bologna (kapaciteta: 38,279)
Slika
Trenerja:
Slika
Roberto Donadoni
Slika
Vincenzo Montella

Predogled obeh ekip:
Bologna
Tako Bologna kot Milan sta za vikend ostala brez točk, zato bo tekma za obe ekipi zelo pomembna, da se pobereta po slabših rezultatih. 

Bologna je bila v prejšnjem krogu doma ponižana s strani Napolija, saj je izgubila s kar 1-7. Ekipa Roberta Donadonija je imela le dobra dva dni za pripravo na tekmo z Milanom, kjer si bodo skušali povrniti formo, gol razliko in moralo. 

AC Milan
Na drugi strani se tudi Rossoneri ne nahajajo v zavidljivem položaju, saj so zabeležili tri zaporedne poraze v Serie A, kar se je zgodilo prvič po Aprilu 2016. Trenutno se nahajajo na 8. mestu lestvice, kjer imajo pet točk prednosti pred Torinom. V prejšnjem krogu je Milan doma izgubil proti Sampdoriji (0-1), kljub temu da je v statistiki zabeležil 20 strelov in imel 67% posest žoge. Kljub velikemu razočaranju na koncu srečanja, moramo priznati, da je imel Milan (Lapadula) tudi kar nekaj smole.

Prav Lapadula naj bi po zadnjih podatkih dobil prednost pred Bacco (čeprav ga Milan TV uvršča pred Lapadulo), ki se v zadnjem času ne znajde. Po tekmi je odmevala tudi njegova nejevolja, ko ga je Montella v drugem delu poslal iz igrišča. Spor (po poročanju medijev), ki to v bistvu sploh ni bil, je bil razrešen že naslednji dan, Bacca pa je svojim soigralcem obljubil večerjo.

Milanu gostovanja v Bologni glede na statistiko ležijo, saj na zadnjih 10 tekmah (vsa tekmovanja) ni zabeležil poraza. Rdeče-črni se morajo po razočaranjih v zadnjih krogih zbrati in osvojiti točke, saj je kot kaže Liga prvakov za naslednjo sezono že skoraj izgubljena. Negativni niz mora biti čimprej prekinjen, saj si nihče ne želi, da bi »voda tekla v grlo« tudi za Evropsko ligo.

Verjetna postava (MILAN TV): 
Slika

Sodnik:
Slika
Daniele Doveri

Prenos:


- Livefootball (HD - sopcast)
- Sky Calcio
- Atdhe
- LiveStreamUnited