Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Predogled tekme: AC Milan - Palermo

APR 07 2017

avtor: Klub navijačev

Slika

 

AC Milan - Palermo
SlikaSlika
Datum in čas tekme: 9. 4. ob 15:00
Prizorišče: San Siro, Milano (kapaciteta: 80,018)
Slika
Trenerja:
Slika
Vincenzo Montella
Slika
Luis Diego Lopez

Predogled obeh ekip:
Po izgubi točk proti Pescari v prejšnjem krogu, so vse moči Milana usmerjene proti osvojitvi treh pomembnih točk proti Palermu, ki gostuje v Milanu. Tekma za evropska mesta se bliža koncu, prostora za napake več ni, zato je današnja tekma proti klubu iz Sicilije ključna, da Rossoneri ostanejo v stiku z zgornjim delom lestvice.

Milan ima v zadnjih krogih težavo tudi z učinkovitostjo, saj so več kot en zadetek na tekmi uspeli doseči le na eni izmed zadnjih petih tekem. Če upoštevamo, da je Palermo ekipa z drugo najslabšo obrambo lige, se lahko nadejamo, da bodo rdeče-črni tokrat le izboljšal to težavo.

V Milanovo enajsterico se vrača Suso, po tem ko je bil dlje časa odsoten, kar pomeni da se bo Deulofeu preselil na levo stran. Bertolacci, Bonaventura, Abate in Montolivo so še vedno odsotni.

Palermo se nahaja v coni izpada, vendar obeti niso dobri. Na zadnjih štirinajstih tekmah so zmagali le enkrat, nahajajo pa se kar sedem točk za Empolijem in t. i. varno cono. Navijače Palerma lahko upravičeno skrbi, saj ekipa pod vodstvom Diega Lopeza ne kaže nobene energije, časa pa vse bolj primanjkuje. Kot je bilo že omenjeno, je predvsem obramba Palerma bolj podobna razbiti vojski.
Kljub vsem težavam za Rosanere, je v zadnjih trenutkih prišla dobra novica, saj so zmanjšali kazen Alessandru Diamantiju, tako da bo specialist za proste strele danes zaigral na San Siru.


Verjetni postavi:
Slika

Sodnik:
Slika
Marco Di Bello

Prenos:


- Livefootball (HD - sopcast)
- Sky Calcio
- Atdhe
- LiveStreamUnited