Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Predogled tekme: AC Milan - Verona

MAR 07 2015

avtor: smoljo

Predogled današnje tekme.

Slika

 

AC Milan - Verona
SlikaSlika
Datum in čas tekme: 7.3.2015, ob 20:45
Prizorišče: San Siro, Milano (kapaciteta: 80,018)
Slika
Trenerja:
Slika
Filippo Inzaghi
Slika
Andrea Mandorlini

Predogled obeh ekip:
AC Milan
San Siro danes zvečer pričakuje še drugi zaporedni obračun z moštvom iz Verone. Potem, ko je Milan v prejšnjem krogu pri Chievu še enkrat več v letošnji sezoni razočaral svoje navijače, si slednji danes zagotovo želijo zgolj in samo zmage. Toda naloga vsekakor ne bo lahka, pa čeprav se Verona nahaja šele na petnajstem mestu. Inzaghi danes ne bo mogel računati niti na poškodovana Montoliva in De Jonga, kar bo ponovno prispevalo k rošadam tako v postavi, kot bržkone v postavitvi. Bonaventura naj bi se tako pomaknil nazaj na mesto Montoliva, medtem, ko bo odsotnega De Jonga bržkone nadomestil Muntari, po daljšem času pa naj bi od prve minute priložnost dobil Cerci, ki se je nedolgo tega menda zapletel v verbalni obračun z Inzaghijem. Kot že nekaj časa, italijanski mediji tudi to srečanje ocenjujejo kot odločilno za Inzaghija, ki naj bi v primeru neuspeha moral zapustiti klop Milana. Špekulacij je bilo v zadnjem času veliko, Pippo pa se z njimi ne ukvarja, dejal je celo, da želi na klopi Milana ostati še dvajset let.

Rossoneri bodo morali biti tokrat precej bolj nevarni v napadu, svoje priložnosti pa bo treba bolje realizirati, saj je Milan na 25 tekmah v letošnji sezoni zabil samo 35 golov, ob tem pa jih je prejel kar 30 in je njegova gol razlika zgolj +5. Navkljub slabim predstavam v letošnji sezoni pa Milan še vedno lovi evropske vozovnice – Liga Europa je oddaljena 8 točk, Liga prvakov pa še tri več.

Verona
Pri Hellasu so v prejšnjem krogu naredili velik korak naprej k temu, da ekipa ostane med italijansko elito. Z zmago proti Cagliariju in pred tem z remijem v Rimu pri Romi, so osemnajstemu mestu ušli za osem točk in bodo gostovanje na San Siru lahko odigrali precej bolj sproščeno. Najnevarnejši mož Verone je še naprej zimzeleni Luca Toni, ki ima na svoje kontu letos že deset zadetkov in bo zagotovo prva nevarnost za vrata Lopeza.

Milan ima na Verono v zadnjih dveh tekmah dobre spomine, saj so letos v Veroni slavili s 3 : 1, potem ko je dva zadetka dosegel v prvih tekmah razigrani Honda, en zadetek pa so si takratni domačini zabili kar sami. Pred tem je Milan z 1 : 0 slavil tudi na domačem San Siru, za zmago je poskrbel Balotelli.

Verjetni postavi:
Slika

Sodnik:
Slika
Piero Giacomelli

Prenos:


- Bet365
- Atdhe
- myp2p