Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Predstavitev

Ime: Klub navijačev AC Milan Slovenija
Leto ustanovitve: 2012

Naslov: Regentova 23, 1000 Ljubljana
Email: info@acmilan.si

Klub navijačev AC Milan Slovenija je uradno priznan navijaški klub AC Milana v Sloveniji, potrjen s strani uprave italijanskega nogometnega kluba AC Milan. Ustanovljen je bil 14. februarja leta 2012. Ideja za ustanovitev navijaškega kluba je nastala mesec dni pred tem na prvem skupnem ogledu tekme v Milanu, ko smo si ogledali največji mestni derbi na svetu AC Milan – Inter. Neformalno smo se navijači Milana družili že veliko prej na forumu AC Milan Slovenija, ki je bil ustanovljen že leta 2006, od leta 2009 naprej pa smo forum preselili na lasten strežnik in ga preimenovali v AC Milan Slovenija. Že veliko pred ustanovitvijo kluba smo se na forumu dogovarjali za kakšno srečanje milanistov Slovenije, da bi se bolje spoznali toda do realizacije tega do ustanovitve kluba ni prišlo.

Namen ustanovitve navijaškega kluba je torej bil združiti slovenske navijače, ki stiskajo pesti za najtrofejnejši nogometni klub na svetu. Zaradi neposredne bližine Italije in bogate zgodovine, ki jo je spisal AC Milan ima namreč ta klub v Sloveniji veliko število navijačev in simpatizerjev. Z nami je na tekme Milana potovalo že več kot 1000 navijačev iz vse Slovenije. Navijaški klub vsem tem, ki si želijo ogledati tekme Milana v živo omogoča denarnicam prijazne oglede tekem, nakupe in popuste pri nakupih uradnih artiklov AC Milana in našega navijaškega kluba, razna druženja in spoznavanja kot so pikniki in skupinski ogledi tekem v večjih slovenskih mestih. Vsakemu navijaču, ki postane član našega navijaškega kluba pripada vsakoletno darilo za članstvo v našem klubu, zagotovljene pa ima tudi karte za vsako domačo tekmo AC Milana, ki si jo želi ogledati v živo.

Naš klub trenutno šteje več sto članov in število se vztrajno povečuje. Ustanovitev navijaškega kluba se je tako izkazala za pravilno potezo. Kot že rečeno smo na tekme peljali več 1000 navijačev in veliko teh se je še večkrat obrnilo na nas, nekateri so tudi postali redni obiskovalci tekem v Milanu. To samo dokazuje, da smo vredni zaupanja in da smo na pravi poti. Za vas se bomo trudili še naprej. Motivacije nikoli ne manjka. 

Vse simpatizerje vabimo, da se nam pridružite in nam sledite tudi na socialnih omrežjih. Število všečkov in sledilcev vztrajno raste iz dneva v dan. Najdete nas tukaj:

Facebook stran

Twitter

Od 19.9.2014 naprej deluje prenovljena spletna stran na kateri lahko preverite vaše članstvo v klubu, se prijavite na tekme, oddate naročilo za klubske artikle ali izpolnite obrazec za članstvo v našem navijaškem klubu (od meseca maja '15 naprej). Najdete pa še veliko ostalih informacij, aktualnih novic, zanimivosti o AC Milanu in našem navijaškem klubu.

Osnovni podatki kluba:

Ustanovitev: 14.2.2012

Uradno priznanje pri AIMC: MILAN CLUB SLOVENIA

Naziv: KLUB NAVIJAČEV AC MILAN SLOVENIJA

Naslov: Regentova 23, 1000 Ljubljana

Splet: www.acmilan.si

Št. TRR: SI56 0400 0027 7605 793

Davčna številka: 29220505

Predsednik: Andraž Berlič

Častni predsednik: Davor Krepfl

Podpredsednik: Peter Plut

Organizator izletov: Anej Škerl – 040 544 428

Računovodstvo: Ana Švehla

Odbor Kluba:

  • Anej Škerč
  • Anej Skočir
  • Alen Žužej
  • Andraž Berlič
  • Dražen Miličević
  • Peter Plut

F O R Z A   M I L A N !!!