Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Članarina za sezono 2019/2020

JUL 31 2019

avtor: Klub navijačev

Objavljamo vse informacije o članarini za sezono 2019/2020.

Pozdravljeni Milanisti!

Sporočamo vam, da smo odprli novo sezono 2019/2020 za članstvo v Klub navijačev AC Milan Slovenija! Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju:

Sezona 2018/2019 se počasi izteka, tako da smo v Klubu navijačev AC Milan Slovenija že odprli prijave za članstvo v novi sezoni. Vsem se iskreno zahvaljujemo za vaše zaupanje v pretekli sezoni in vas vabimo, da se nam pridružite tudi v novi sezoni.

Vsi tisti, ki želite podaljšati članarino, obnoviti članstvo po premoru ali pa postati nov član navijaškega kluba imate možnost, da to storite do konca avgusta.

Pred iztekajočo se sezono je v Milanu prišlo do sprememb v lastništvu kluba in upravi, saj je klavrno avanturo kitajskih lastnikov končal sklad Elliott, ki je prevzel klub. V upravo Milana so vrnili Leonarda ter mesto poiskali tudi legendarnemu Paolu Maldiniju. Zapihal je bolj pozitiven veter. Nove okrepitve, predvsem v zimskem prestopnem roku so nam dale upanje, da nam bo tokrat uspela vrnitev v Ligo prvakov, vendar se je po dramatičnem zaključku zadnjega kroga na žalost razpletlo tako, da so rdeče-črni končali sezono na nehvaležnem 5. mestu, ki vodi v Evropsko ligo.

Verjamemo, da bo uprava v letošnji sezoni delala še bolje in uspela ekipo v novi sezoni pripeljati do še višje uvrstitve na lestvici italijanskega prvenstva ter tako želene uvrstive v najelitnejše tekmovanje. Legendarni Rino Gattuso, ki nas zapušča na trenerskem mestu, je po odstopu dejal: »Navijači, nimate se česa bati, klub je v dobrih rokah!«. Če to izjavi oseba, ki že celo življenje živi z rdeče-črnimi barvami, potem ni dvomov in skrbi.

Kljub kakšnim slabšim trenutkom nam to ne more vzeti volje do obiska Milanovih tekem. Klub podpiramo v dobrem in slabem. Ne glede na rezultate smo redno hodili na tekme v iztekajočih se sezoni in v prejšnjih sezonah. Ogledali smo si vse večje derbije, kot tudi kakšno drugo domačo tekmo (npr. Sassuolo, Bologna, Lazio). Tako bo tudi v novi, zato se nam pridružite!

Milan-lazio

Preteklost Milana nam je dala ogromno velikih uspehov in vemo, da se bo klub vrnil tja kamor spada. Mi bomo ekipo podpirali še naprej, vse pa vljudno vabimo, da se nam pridružite v novi sezoni in da si skupaj z nami ogledate kakšen spektakel na San Siru.

Z nami se vedno dogaja, vedno je pestro, vedno je super vzdušje in dobra družba. Pa ne samo na tekmah. Srečujemo se tudi drugače. Že v juniju se bomo ponovno udeležili že 5. mednarodnega turnirja navijačev Milan Klubov imenovan: »5. TORNEO MILAN CLUB D'EUROPA«, ki bo tokrat v Budimpešti. V lanski sezoni je tunir potekal v Sloveniji pod našo organizacijo. Proti koncu poletja sledi tradicionalno druženje in piknik, nato pa že prvi ogledi tekem v novi sezoni! Lansko sezono so piknik organizirali prijatelji iz Prekmurja, tokrat bo piknik potekal v Kočevju iz katerega prihaja lepo število naših zvestih navijačev.

Vsakemu aktivnemu članu letos pripada darilo navijaškega kluba, članska izkaznica in razen promocijski material. Vsak član in nečlan pa lahko preko nas tudi naroča uradne artikle kluba AC Milan (aktivni člani dobijo 15% popusta) in artikle navijaškega kluba AC Milan Slovenija. Možna pa so še kakšna presenečenja za katera bomo naknadno poskrbeli, kot npr. v pretekli sezoni s kakšno nagradno igro.
Obljubimo, da bodo letos darila ter članske izkaznice prišle prej kot preteklo sezono, ko smo imeli nekaj težav z dobavo hoodijev in organizacijo v Italiji.

O dogajanju pri AC Milanu in navijaškem klubu boste obveščeni na naši spletni strani www.acmilan.si, na naši FB strani AC Milan SI in po elektronski pošti. Prav tako smo prisotni tudi na ostalih socialnih omrežjih kot sta twitter in instagram.

Se vidimo v novi sezoni in že v naprej se zahvaljujemo vsem, ki boste izkazali zaupanje ter podaljšali (obnovili) članarino ali postali novi člani našega navijaškega kluba.  

Forza Milan!

Kaj nudi članstvo:

- Karte za vsako domačo tekmo AC Milana.

- Cenovno ugodne oglede tekem v živo.

- 10% popust v uradnih trgovinah Milan store in Milan mega store ter 15% pri spletnih nakupih preko uradne spletne trgovine e-store.

- Člansko izkaznico in priročno darilo navijaškega kluba AC Milan Slovenija.

- Vabljeni na raznorazna družabna srečanja kot so pikniki, nogometni turnirji, skupinski ogledi tekem.

- Redno boste obveščeni o dogajanju v navijaškem klubu in AC Milanu.

- Nižje cene pri nakupu artiklov navijaškega kluba.

- Ugodnejši nakup kartice Cuore Rossonero (velja do 25.7.2019)

Letna članarina za sezono 2019/2020 – CENIK:

Pristopnina (novi člani): 22 €

Podaljšanje članarine (aktivni člani v sezoni 2018/2019): 17 € 

Podaljšanje članarine (neaktivni člani, člani v preteklih sezonah): 20 €

Pristopnina/podaljšanje članarine U18: 12€ (vsi mlajši od 31.12.2000) - Mladoletne osebe morajo za članstvo v navijaškem klubu imeti soglasje staršev ali skrbnikov.

Če se želite včlaniti na novo (torej niste bili še naš član v preteklosti) lahko to storite preko e-obrazca:

E-OBRAZEC - REGISTRACIJA ZA NOVE ČLANE (klik)

OBSTOJEČIM ALI NEKDANJIM ČLANOM PRISTOPNICE oz. OBRAZCA NI POTREBNO IZPOLNJEVATI. V vašem primeru samo poravnate znesek članarine na naš TRR račun.

Aktivno članstvo v novi sezoni vam velja do 1.7.2020.

Včlanitev ali podaljšanje članarine po avgustu 2019 ni več mogoča.

Podatki za plačilo:

TRR: SI56 0451 5000 1946 231 (NOVA KBM)
Namen plačila: Članarina 19/20 - vaše ime in priimek npr. Članarina 19/20 Janez Novak
Referenca za plačilo: SI00 1920
Znesek: Glede na cenik (22€, 20€, 17€ ali 12€)
Koda namena: CHAR (OBVEZNO, sicer zaračunamo dodatnih 20%!)

Primer UPN OBRAZCA:

BODITE POZORNI NA KODO IN NAMEN, drugače se obračuna še dodatnih 20%!

V primeru, da vam ne odgovorimo na email v roku petih dni, nam pošljite potrdilo na naš email naslov:  clanstvo@acmilan.si

Za več informacij, nas lahko tudi pokličete na:

040 599 183 - Davor

040 147 789 - Peter

Lep pozdrav!

AC MILAN Slovenija