Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

4. TORNEO MILAN CLUB D'EUROPA (SLO)

JUN 06 2018

avtor: Klub navijačev

Klub navijačev AC Milan Slovenija vabi na 4. mednarodni turnir navijačev Milan Klubov imenovan: »4. TORNEO MILAN CLUB D'EUROPA«, ki bo tokrat prav v SLOVENIJI pod našo organizacijo!

 Ljubljani se nam bodo 22. in 23. junija pridružili različni »Milan Clubi« – (fan klubi) iz vseh koncev Evrope, katerim je pri srcu rdeče-črna barva. Turnir seveda služi kot druženje in za sklepanje novih poznanstev in Milanovih navijačev širom Evrope. Po končanem turnirju in podelitvi pokalov bo za vse MILANISTE organizirana slavnostna večerja, srečelov z uradnimi izdelki AC Milana in veliko drugih presenečenj.

AC Milan Slovenija – Milan Club Slovenija se seveda nadeja, da bo v Slovenijo prišel tudi eden izmed SEDMIH pokalov Lige prvakov, ki krasi vitrino v muzeju Casa Milan. Do sedaj je bilo na vseh predhodnih turnirjih tako in zakaj bi bilo tokrat drugače…

V kolikor bi potrebovali prenočišče, bo tudi za to poskrbljeno. Udeležba na turnirju, ki bo potekal v soboto 23. junija v Ljubljani (Ježica) je seveda brezplačna. Na dogodku bodo tekli potoki piva in odlične hrane, poskrbljeno pa bo tudi za dobro glasbo s strani našega DJ PYTH-a. Cena udeležbe na slavnostni večerji za člane je 20 evrov, medtem ko boste nečlani za udeležbo odšteli pet evrov več, torej 25.  Ljubezen do rdeče-črne barve ni le ob spremljanju tekem Milana, ampak jo je treba negovati tudi s takšnimi dogodki. Srčno bomo veseli vaše udeležitve, saj bomo skupaj ustvarili rdeče-črne spomine tudi izven stadiona.

Obeta se nam izjemen dogodek za vse Milaniste, ki ga v Sloveniji še zdaleč ni bilo.

SPORED:

-          Petek 22. junij v zgodnjih večernih urah: sprejem vseh gostov iz tujine, žreb skupin in večerja  (člani 13 €, nečlani 16€.)

-          Sobota 23. junij ob 10:30 : 4. turnir Milan Clubs Europa, Lokacija Avšičeva 70, GIBI Šport (Ljubljana)

-          Sobota 23. junij v večernih urah: podelitev pokalov, srečelov, večerja in slavnostni zaključek, Lokacija Ježica (Ljubljana)

Prijave zbiramo na našem elektronskem naslovu, kjer lahko dobite tudi več informacij glede prenočišča in poteka dogodka.

EMAIL: info@acmilan.si.

Se vidimo! FORZA MILAN!

Lep pozdrav,

AC Milan Slovenija