Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Članarina za sezono 2018/2019

MAY 17 2018

avtor: Klub navijačev

Objavljamo vse informacije o članarini za sezono 2018/2019.

Pozdravljeni Milanisti, sporočamo vam, da so članstva za sezono 2018/2019 že odprta! Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju:

Sezona se počasi bliža koncu, tako da smo v Klubu navijačev AC Milan Slovenija že odprli prijave za članstvo v novi sezoni. Vsem se iskreno zahvaljujemo za vaše zaupanje v pretekli sezoni in vas vabimo, da se nam pridružite tudi v novi sezoni. Vsi tisti, ki želite podaljšati članarino ali postati nov član navijaškega kluba imate možnost, da to storite do konca avgusta.

Pred sezono, ki se končuje so bila naša pričakovanja po finančnih vložkih novih lastnikov v igralski kader veliko večja kot prejšnje sezone. Kljub vsem spremembam v igralskem kadru, se igralci na začetku sezone pod vodstvom Montelle niso uspeli znajti in upravičiti pričakovanja. Vodstvo kluba je kasneje, morda nekoliko prepozno, reagiralo in zamenjalo Montello s starim ljubljencem navijačev – Gennarom Gattusom. Počasi se je začel preporod Milana in vrstile so se boljše predstave ter rezultati, ki so vlili nekaj upanja v boljši konec sezone. Moštvo je končno začelo dobivati podobo ekipe, ohranjali smo tiho upanje na povratek v Ligo prvakov, vendar se je proti koncu sezone zgodilo nekaj neugodnih rezultatov. Milan bo v prihodnji sezoni tako nastopil v Evropski ligi saj bo sezono končal na 6. oz. 7. mestu. Nadejamo se, da bo z poletnimi okrepitvami ekipa v prihodnji sezoni uspešnejša in bo krojila vrh italijanskega prvenstva v prihodnji sezoni.

Ne glede na slabe in dobre trenutke, se mi na to ne oziramo in nam ne vzamejo volje do obiska Milana. Podpiramo klub v dobrem in slabem. Ne glede na rezultate smo redno hodili na tekme v iztekajočih se sezoni in prejšnjih sezonah, in tako bo tudi v novi. V pretekli sezoni smo se poleg domačih tekem, udeležili tudi gostovanja v Londonu in nedavno ogleda finala italijanskega pokala v Rimu.
Milan nam je podaril toliko veličastnih trenutkov v preteklosti, da se to ne pozabi kar čez noč. Nekaj kriznih sezon ne more izbrisati veličine tega kluba. Milan se bo vrnil tja kjer mu je mesto. Slej ko prej se bo to zgodilo. Mi pa bomo ekipo podpirali še naprej. Vabljeni ste, da se nam pridružite v novi sezoni in da si skupaj ogledamo kakšen spektakel na San Siru. Z nami se vedno dogaja, vedno je pestro, vedno je super vzdušje in dobra družba. Pa ne samo na tekmah. Srečujemo se tudi drugače. Že v juniju organiziramo 4. mednarodni turnir navijačev Milan Klubov imenovan: »4. TORNEO MILAN CLUB D'EUROPA«, ki bo tokrat prav v Sloveniji pod našo organizacijo. Proti koncu poletja sledi tradicionalno druženje in piknik, nato pa že prvi ogledi tekem v novi sezoni!

Vsakemu aktivnemu članu tudi letos pripada darilo navijaškega kluba, članska izkaznica in razen promocijski material. Vsak član in nečlan pa lahko preko nas tudi naroča uradne artikle kluba AC Milan (aktivni člani dobijo 15% popusta) in artikle navijaškega kluba AC Milan Slovenija. Možna pa so še kakšna presenečenja za katera bomo naknadno poskrbeli. O dogajanju pri AC Milanu in navijaškem klubu boste obveščeni na naši spletni strani www.acmilan.si, na naši FB strani AC Milan SI in po elektronski pošti. Prav tako smo prisotni tudi na ostalih socialnih omrežjih kot sta twitter in instagram.

Se vidimo v novi sezoni in že v naprej se zahvaljujemo vsem, ki boste podaljšal članarino ali postali novi člani našega navijaškega kluba.  

Forza Milan!

Kaj nudi članstvo:

- Karte za vsako domačo tekmo AC Milana.

- Cenovno ugodne oglede tekem v živo.

- 10% popust v uradnih trgovinah Milan store in Milan mega store ter 15% pri spletnih nakupih preko uradne spletne trgovine e-store.

- Člansko izkaznico in priročno darilo navijaškega kluba AC Milan Slovenija.

- Vabljeni na raznorazna družabna srečanja kot so pikniki, nogometni turnirji, skupinski ogledi tekem.

- Redno boste obveščeni o dogajanju v navijaškem klubu in AC Milanu.

- Nižje cene pri nakupu artiklov navijaškega kluba.

Letna članarina za sezono 2018/19 – CENIK:

Pristopnina (novi člani): 25 €

Podaljšanje članarine: 20 € 

Pristopnina/podaljšanje članarine U18: 12€ (vsi mlajši od 31.12.2000)

Mladoletne osebe morajo za članstvo v navijaškem klubu imeti soglasje staršev ali skrbnikov.

OBSTOJEČIM ČLANOM PRISTOPNICE oz. OBRAZCA NI POTREBNO IZPOLNJEVATI.

Aktivno članstvo v novi sezoni vam velja do 1.7.2019.

Včlanitev ali podaljšanje članarine po avgustu 2018 je mogoča, vendar se plača polno ceno, ne glede na mesec včlanitve!

Če se želite včlaniti lahko to storite na staromoden način preko pošte ali preko e-obrazca:

PRENESI PRISTOPNICO

E-OBRAZEC (KLIK) 

 

Naš email naslov:

clanstvo@acmilan.si

 

Naslov kluba:

Klub navijačev AC Milan Slovenija

Mariborska cesta 18

2327 RAČE

 

Vzorec UPN: 

BODITE POZORNI NA KODO IN NAMEN, drugače se obračuna še dodatnih 20%!

V primeru, da vam ne odgovorimo na email v roku treh dni, nam pošljite potrdilo na naš email naslov:  clanstvo@acmilan.si

 

Za več informacij, nas lahko tudi pokličete na:

040 599 183 - Davor

 

Lep pozdrav!

AC MILAN Slovenija