Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

7. piknik AC Milan Slovenija

JUL 05 2018

avtor: Klub navijačev

Vljudno vabljeni na 7. piknik Kluba navijačev AC Milan Slovenija!

Pozdravljeni Milanisti!

Sporočamo vam, da bo klub navijačev AC Milan Slovenija v soboto, 8.9.2018, organiziral sedmi piknik navijaškega kluba.

Piknik bo tokrat potekal v Prekmurju, iz kjer prihaja veliko število članov našega kluba, ki so vedno nepogrešljivi gosti naših dogodkov. »Milanisti Prekmurje« obljubljajo, da se bodo maksimalno potrudili za organizacijo nepozabnega dogodka.

Lokacija piknika: »KMN Večeslavci«, Večeslavci 46, 9262 Rogašovci.

Naše druženje se bo predvidoma začelo ob 13. uri in bo trajalo do poznih večernih ur. Piknika se lahko udeležite tako člani kot tudi nečlani. Kot vedno bo na pikniku na voljo veliko pijače in odlične raznovrstne hrane, za katero bo skrbel domači mojster žara.

Na pikniku bomo igrali nogomet, zato je zaželjena športna oprema. Na pikniku boste imeli tudi možnost urediti članstvo in podaljšati članarino za novo sezono.

Cena za udeležbo na pikniku za člane znaša 10€, za nečlane pa 12€. Prosimo vas, da potrdite vašo udeležbo na elektronski naslov clanstvo@acmilan.si, ali na telefon: 040 599 183 (Davor).

Prijave za piknik so obvezne in jih zbiramo do 31. avgusta.

V kolikor bi želeli prenočiti v okolici, nam to sporočite na zgoraj omenjeni elektronski naslov.

Do sedaj so vsi pikniki presegli pričakovanja, saj smo se vedno ob dobri družbi zabavali pozno v noč. Potrudili se bomo, da se boste zabavali tudi tokrat in da vam bo dogodek ostal v lepem spominu.

Se vidimo na pikniku,

Lep pozdrav!

AC Milan Slovenija