Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Eksluzivno za člane - naročilo podpisanega dresa

DEC 05 2020

avtor: Klub navijačev

Pozdravljeni Milanisti!

 
Vsem našim aktivnim članom v sezoni 2020/2021 eksluzivno ponujamo možnost, da pridobite podpisan dres kakšnega zvezdnika prve ekipe! 
 
 

  • Predvidena cena navadnega dresa znaša 122€ (navadni, podpisan, ponavadi vsebuje tudi našitka Serie A in 7 CL). 
  • Predvidena cena authentic dresa znaša 152€ (authentic).
 
V ceno je vključena poštnina (pošljemo priporočeno preko Pošte Slovenije) po Sloveniji. Cena se lahko spremeni za približno +-10€, odvisno od pogojev, ki jih bomo dobili.
 
Pogoji za naročilo dresa:
1. Možnost naročila je zaenkrat zagotovljena le aktivnim članom, ki ste poravnali članarino za sezono 2020/2021. Naročila sprejemamo do 31.12.2020.
2. Vsak član lahko naroči največ 1 dres. Izbira lahko med trenutno aktivnimi igralci AC Milana, tudi največjim zvezdnikom Zlatanom Ibrahimovićem.
3. Drese ne garantiramo 100%, saj je tu več dejavnikov, ki vplivajo na to. Potrudili se bomo, da vsi, ki boste dres naročili, dres tudi dobite. Rok dobave ni točno znan, upamo da vsaj do konca marca, saj je trenutno dostop do Milanella in igralcev zaradi ukrepov proti Covid-19 zelo otežen. Prosimo za potrpežljivost! 

4. V primeru če želite gostujoč dres (AWAY) gre le za željo. Privzeta izbira je domač dres. Velikost dresa, ki jo navedete je želja - lahko se zgodi, da dobite drugo velikost dresa (odvisno od razpoložljivosti).

5. V primeru, da bomo lahko oddali naročilo le za omejeno število dresov, bodo imeli prednost tisti člani, ki so se redno udeleževali naših ogledov tekem in so z nami že več časa (aktivni več let).
6. Podatke za nakazilo prejmete v prvih dneh januarja 2021. Če v roku, ki bo podan ne bomo prejeli nakazila, se rezervacija razveljavi. V primeru, da vam dresa ne zagotovimo do 30.6.2021, vam vrnemo celoten znesek - cca. 1€ zaradi bančnih provizij. 
 
 
Ob enem vas obveščamo, da je na voljo še nekaj mask, v rdeči ali črni barvi! 
Maska ima nastavljive gumice za ušesa ter žep za filter. Cena pralne maske, ki je narejena iz kvalitetnega materiala in tiska je 6.5€ za črno masko, ter 5.99€ za rdečo + stroški pošiljanja. 

Naročila za maske izključno na ana@acmilan.si! V emailu obvezno navedite ali želite črno ali rdečo masko. Hvala vsem za zaupanje in izkazano zadovoljstvo ob pošiljki rdečih mask! 

 
Lep pozdrav,
 
AC Milan Slovenija