Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Članarina za 2015/2016

MAY 25 2015

avtor: Klub navijačev

Objavljamo informacije vse infomracije o članarini za sezono 2015/2016.

Pozdravljeni navijači AC MILAN-a, najboljšega kluba na svetu!

Navijaški klub AC Milan Slovenija je februarja 2015 praznoval svoj tretji rojstni dan, v tem kratkem času ima za seboj že kar nekaj uspešno izpeljanih projektov. Klub vedno bolj pridobiva na veljavi in ugledu, število navijačev in članov pa vztrajno raste. To se dokazuje tudi na obisku samih tekem na katere hodimo v velikem številu. V dobrih treh letih smo si ogledali že več kot 35 tekem, z nami pa je na tekme potovalo več kot 600 navijačev. V letošnji sezoni smo prvič v zgodovini našega društva, v Milano peljali kar dva avtobusa navijačev.

Na tekme je z nami začela potovati večja skupina stalnih navijačev prav tako pa z nami potujejo tudi navijači, ki (še) niso člani našega navijaškega kluba. Obiski v tako velikem številu so kar velik organizacijski zalogaj in da na teh izletih vse poteka nemoteno skrbi izkušena ekipa navijaškega kluba, ki ima za seboj že kar veliko število organiziranih ogledov tekem in lahko se pohvalimo, da do tega trenutka še ni bilo nobenih težav pri organizaciji, kar samo dokazuje, da se dela dobro in da smo vredni zaupanja. Vsekakor pa nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše zato, se bomo trudili še naprej in skušali biti še boljši kot do sedaj. Utrinke in vtise letošnjih ogledov si lahko preberete v reportažah naših članov.

Tudi letos smo se udeležili futsal turnirja navijaških klubov na Viru, sodelovali pa smo tudi na zimskem turnirju navijaških skupin, ki je potekal na Ptuju. Še vedno za vas opravljamo nakupe uradnih izdelkov AC Milana, ki jih je mogoče pri nas dobiti tudi do 15 % ceneje. Tudi sami smo predstavili klubsko modo in vsem članom podarili nove klubske majice ter navijaške šale. Organizirali smo tudi 3. Piknik navijaškega kluba, ki se je odvijal na sedežu navijaškega kluba v Račah.

Sezona 2014/15 se počasi končuje in ne moremo je oceniti pozitivno. Ponovo so prevladovali slabi rezultati, ki niso vlivali optimizma. Na začetku sezone je krmilo ekipe prevzel Pippo Inzaghi in pod njegovim vodstvom ekipa ni dosegala želenih rezultatov, ki so v zadnjem času postali sila povprečni. Začetek je bil obetaven toda kaj hitro smo lahko uvideli, da Milan ne bo zmogel držati koraka z najboljšimi v Serie A. Dolgo so bili v igri vsaj za Ligo Evropa toda bolj kot se je sezona bližala koncu, bolj je Milan popuščal. Vsi si seveda želimo, da bi bila naslednja sezona rezultatsko uspešnejša.

Navijaški klub AC Milan Slovenija poleti ne bo preveč počival, kajti čakajo nas novi izzivi in nove zmage. Vsi tisti, ki ste že član našega navijaškega kluba ali bi to želeli postati in bi si radi (spet) ogledali tekmo AC Milana v živo na San Siru, z nami doživeli nepozabne avanture, trenutke in zmage ste vabljeni, da se nam pridružite v novi sezoni. Verjemite, ne bo vam žal. Pri Milanu se po dolgih časih obetajo pozitivne spremembe s katerimi bi naj klub počasi spravili na pota stare slave. Vsekakor bomo v novi sezoni lahko spremljali bistveno bolj konkurenčen Milan kot je bil v zadnjih sezonah. 

Za vse nove in stare člane potekajo akcijske cene za plačilo članarine vse do konca julija.

V avgustu bomo zbirali še zadnje prijave, nato pa včlanitev v sezono 2015/16 ne bo več mogoča.

Več informacij o dogajanju v našem navijaškem klubu in AC Milanu pa si lahko preberete na naši spletni strani www.acmilan.si in na naši facebook strani AC Milan SI, ki ima že več kot 5.000 všečkov. 

Lep pozdrav vsem navijačem Milana, se vidimo v naslednji sezoni!

Forza Milan!


Na kratko o tem kaj članstvo nudi:

- Karte za vsako domačo tekmo AC Milana.

- Cenovno ugodne oglede tekem v živo.

-10% popust v uradnih trgovinah Milan store in mega store ter 15% pri spletnih skupinskih nakupih preko uradne spletne trgovine e-store.

- Člansko izkaznico in priročno darilo navijaškega kluba AC Milan Slovenija.

- Vabljeni na raznorazna družabna srečanja kot so pikniki, nogometni turnirji, ogledi tekem v lokalih.

- Redno boste obveščeni o dogajanju v navijaškem klubu in AC Milanu.

- Nižje cene pri nakupu artiklov navijaškega kluba.

Letna članarina za sezono 2015/16:

Pristopnina (nov član): 22 € do konca julija. 25 € do konca avgusta

Podaljšanje članarine: 17 € do konca julija. 20 € do konca avgusta. 

Pristopnina/podaljšanje članarine U18: 12 € do konca avgusta. (vsi mlajši od 31.12.1997)

Včlanitev ali podaljšanje članarine po avgustu 2015 ne bo več mogoča.

 

NAVODILA ZA VČLANITEV IN PODALJAŠANJE STATUSA:

NOVI ČLANI:

Če se želite včlaniti lahko to storite na staromoden način preko pošte in ali pa preko novega e-obrazca, ki smo ga prvič uvedli za sezono 2014/15.

Prijavnico lahko po pošti pošljete na naš email naslov:  clanstvo@acmilan.si, ali pa na naš poštni naslov:

Klub navijačev AC Milan Slovenija

Mariborska cesta 18

2327 RAČE

PRENESI PRISTOPNICO

E-OBRAZEC

V primeru, da vam ne odgovorimo na mail v roku treh dni, nam pošljite potrdilo na naš email naslov:  clanstvo@acmilan.si

STARI ČLANI:

Vsi, ki ste že včlanjeni in imate aktiven status, pa samo nakažite 17 € (ali 12 €, če ste mlajši od 18 let) na naš TRR (slika položnice zgoraj). V primeru, da vam ne odgovorimo na mail v roku treh dni, nam pošljite potrdilo na naš email naslov: clanstvo@acmilan.si.

Primer položnice

BODITE POZORNI NA KODO IN NAMEN, drugače se obračuna še dodatnih 20%!

 Članarino lahko tudi osebno izročite oz. plačate v naslednjih krajih: 

  • RAČE/MARIBOR: Davor (040 599 183)
  • LJUBLJANA: Andraž (041 531 629) in Anej S. (041 209 802)
  • NOVO MESTO: Peter (040 147 789) 
  • KOPER: Alen (040 696 064)
  • AJDOVŠČINA/NOVA GORICA/SEŽANA: Anej Š. (040 544 428)
  • KRANJ: Dražen (051 435 572)
  • MURSKA SOBOTA: Smiljan (051 627 758)

Za več informacij, nas lahko tudi pokličete na:

040 544 428 - Anej 

040 599 183 - Davor

HVALA ZA ZAUPANJE!