Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Ogled tekme Inter - Milan

AUG 18 2015

avtor: Klub navijačev

ogled tekme Inter-Milan

Vse člane AC Milan Slovenija vabimo, da si z nami ogledate vročo tekmo med Interjem in Milanom. Srečanje bo na sporedu v soboto 12.9. ali nedeljo 13. septembra 2015, predvidoma ob 20.45 uri na stadionu San Siro v Milanu. Dokončen datum in ura tekme še nista potrjena in se lahko spremenita, o tem vas bomo pravočasno obvestili.
 

Ker je gostitelj te tekme Inter, je nakup vstopnice možen samo lastnikom kartice CuoreRossonero! Vsi ostali, si boste lahko z nami v kratkem ogledali domačo tekmo Milana, več informacij sledi.

V Milano se bomo odpravili na dan tekme v dopoldanskih urah s kombijem. Ogledali si boste lahko tudi Casa Milan in mestno središče.

Možen je nakup karte samo za 2. moder ring (Curva Sud), cena paketa (prevoz+karta) pa bo predvidoma 75€ za člane in 85€ za nečlane.

PRIJAVE SO ODPRTE IZKLJUČNO PREKO E-OBRAZCA (klik).

Prijave dodatnih oseb v opombe niso mogoče. Vsaka oseba mora imeti izpolnjeno svojo prijavnico. Prosimo, če pod opombe napišete tudi številko kartice CuoreRossonero!

Prijave dodatnih oseb v opombe niso mogoče. Vsaka oseba mora imeti izpolnjeno svojo prijavnico. V opombe lahko napišete s kom želite sedeti skupaj.
Primer: Želim sedeti z Vasjo Kruhom.

V primeru, da paketi ne bodo razprodani, bo možna tudi prodaja vstopnic brez prevoza. Članom se bo zaračunala provizija 5 €, nečlanom pa 15 €.

Prijave so odprte do 31. avgusta. Število mest je zaradi odhoda s kombijem omejeno, zato pohitite.

Dodatne informacije na 041 209 802 in karte@acmilan.si

URADNI CENIK VSTOPNIC

 

AC Milan Slovenija

www.acmilan.si

www.facebook.com/acmilanslovenia