Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

8. piknik AC Milan Slovenija

JUL 29 2019

avtor: Klub navijačev

Pozdravljeni Milanisti!

Sporočamo vam, da bo klub navijačev AC Milan Slovenija v soboto, 31. avgusta 2019, organiziral tradicionalni, že 8. piknik navijaškega kluba.

Piknik bo tokrat potekal v okolici Kočevja, iz kjer prihaja veliko število članov našega kluba, ki so vedno nepogrešljivi gosti naših dogodkov. »Milanisti Kočevje« obljubljajo, da se bodo maksimalno potrudili za organizacijo nepozabnega dogodka. Z organizacijo piknika so se fantje že izkazali na tekmi v prejšnji sezoni z Laziom (klik na reportažo).

Lokacija piknika: Športni center Morava.

Google maps: 45°32'57.8"N 14°51'29.2"E

Zbor je predviden okrog 11. ure v Kočevju, nato pa se skupaj odpravimo na lokacijo piknika. Vse 'zamudnike' bomo opremili z informacijami za nadaljnjo pot iz Kočevja do koče.

Naše druženje se bo tako začelo okrog 11. ure in bo trajalo do poznih večernih oz. jutranjih ur. Piknika se lahko udeležite tako člani kot tudi nečlani. Kot vedno bo na pikniku na voljo veliko pijače in odlične raznovrstne hrane, za katero bo skrbel domači mojster žara. Na sami lokaciji je možnost prenočišča prav tako je možnost prenočišča v hostlu (ob doplačilu). Če želite, lahko na sami lokaciji tudi sami postavite šotor. Za več informacij glede prenočišča pokličite Tilna (040 801 524).

Na pikniku bomo igrali nogomet, zato je zaželjena športna oprema. Na pikniku boste imeli še zadnjo možnost urediti članstvo in podaljšati članarino za novo sezono.

Za vse, ki boste prenočili (zaželjeno!) je naslednje jutro za ohladitev in zbistritev možen spust po Kolpi z raftom (po želji in ob doplačilu). Cena je približno 20€. Raft bo organiziran le v primeru zadostnega števila prijav.

Cena za udeležbo na pikniku za člane znaša 13€, za nečlane pa 15€. Prosimo vas, da potrdite vašo udeležbo na elektronski naslov clanstvo@acmilan.si, ali na telefon: 040 801 524 (Tilen). Rok prijave je ponedeljek, 12. avgust!

Vsi zainteresirani iz obale lahko za prevoz kontaktirate Alena (070 571 776).

Vljudno vas naprošamo, da se na piknik zaradi lažje organizacije prijavite čimprej.

Do sedaj so vsi pikniki presegli pričakovanja, saj smo se vedno ob dobri družbi zabavali pozno v noč. Potrudili se bomo, da se boste zabavali tudi tokrat in da vam bo dogodek ostal v lepem spominu.

Se vidimo na pikniku,

Lep pozdrav!

AC Milan Slovenija