Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Članarina za sezono 2021/2022

MAY 26 2021

avtor: Klub navijačev

Objavljamo vse informacije o članarini za sezono 2021/2022.

Pozdravljeni Milanisti!

Sporočamo vam, da smo odprli novo sezono 2021/2022 za članstvo v Klub navijačev AC Milan Slovenija! Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju:

Vsi tisti, ki želite podaljšati članarino, obnoviti članstvo po premoru ali pa postati nov član navijaškega kluba imate možnost, da to storite do predvidoma konca septembra.
 
Če povzamemo dogajanje v tej sezoni:

Letošnja sezona je po dolgem času povzela po odličnih predstavah naše ekipe, predvsem v prvem delu sezone. Milan je nizal zmago za zmago in bil nekaj časa najdlje neporaženo moštvo v ligi. Tako je tudi večji del sezone zasedal vodilno mesto na lestvici italijanskega prvenstva. V drugem delu sezone je prišlo do manjšega padca, kar je posledično vodilo v boj za vstopnico, ki si jo Milan ni priigral že od 2013 - vstopnico za Ligo prvakov. Boj je potekal vse do zadnjega kroga. Po odličnih tekmah v Torinu, kjer je Milan s skupnim rezultatom 10:0 premagal oba torinska kluba, je Milan v predzadnjem krogu doma le remiziral s Cagliarijem, kar je pomenilo, da si bodo morali rdeče-črni zagotoviti mesto v zadnjem krogu v Bergamu. Milan je suvereno opravil z nalogo in si po dolgih letih, zasluženo, priboril vstopnico za najelitnejše nogometno tekmovanje. Bravo!
 
Tudi letos je situacija s Covid-19 zaznamovala naše dogodke. Žal nam jih zaradi ukrepov in omejitev ni uspelo organizirati. To ne pomeni, da nismo mislili na vas. Kar nekaj članom smo zagotovili podpisane drese naših nogometašev, prav tako smo opravili kar nekaj nakupov na uradni trgovini in vam uredili dodaten popust, ki vam pripada. 
 
Glede na umiranje situacije se nadejamo, da bomo lahko v bodoči sezoni KONČNO lahko videli naše fante v živo. Veseli nas, da bomo spet na San Siru slišali himno Lige prvakov!
V vsakem primeru bomo ekipo podpirali še naprej, vse pa vljudno vabimo, da se nam pridružite v novi sezoni in da si skupaj, ko bo spet to mogoče, z nami ogledate kakšen spektakel na San Siru.

Z nami se vedno dogaja, vedno je pestro, vedno je super vzdušje in dobra družba. Pa ne samo na tekmah. Srečujemo se tudi drugače. Že lani proti koncu poletja, so naši člani iz Kočevja odlično organizirali piknik, kar nekaj tekem so si člani ogledali v lastni režiji v lokalih, s prijatelji Milanisti...

Vsakemu aktivnemu članu letos pripada darilo ter članska izkaznica. Vsak član in nečlan pa lahko preko nas tudi naroča uradne artikle kluba AC Milan (aktivni člani dobijo 10-15% popusta) in artikle navijaškega kluba AC Milan Slovenija. Možna pa so še kakšna presenečenja za katera bomo naknadno poskrbeli, kot npr. v pretekli sezoni s kakšno nagradno igro.

O dogajanju pri AC Milanu in navijaškem klubu boste obveščeni na naši spletni strani www.acmilan.si, na naši FB strani AC Milan SI in po elektronski pošti. Prav tako smo prisotni tudi na ostalih socialnih omrežjih kot sta twitter in instagram.

Se vidimo v novi sezoni in že v naprej se zahvaljujemo vsem, ki boste izkazali zaupanje ter podaljšali (obnovili) članarino ali postali novi člani našega navijaškega kluba.  

Forza Milan!

Kaj nudi članstvo:

- Karte za vsako domačo tekmo AC Milana (ko bo to spet mogoče)

- Cenovno ugodne oglede tekem v živo (ko bo spet to mogoče)
 
- Možnost naročila dresa s podpisom igralca (odvisno od razpoložljivosti igralcev, omejitev)

- 10-15% popust v uradnih trgovinah Milan store in Milan mega store ter 10% pri spletnih nakupih preko uradne spletne trgovine e-store.

- Člansko izkaznico in priročno darilo navijaškega kluba AC Milan Slovenija.

- Vabljeni na raznorazna družabna srečanja kot so pikniki, nogometni turnirji, skupinski ogledi tekem

- Redno boste obveščeni o dogajanju v navijaškem klubu in AC Milanu.

- Nižje cene pri nakupu artiklov navijaškega kluba.
 

Letna članarina za sezono 2021/2022 – CENIK:
 
Podaljšanje članarine (aktivni člani v sezoni 2020/2021): 17 €
Podaljšanje članarine (neaktivni člani, člani v preteklih sezonah): 20 €
Pristopnina (novi člani): 22 €
Pristopnina/podaljšanje članarine U18: 12€ (vsi mlajši od 31.12.2002) - Mladoletne osebe morajo za članstvo v navijaškem klubu imeti soglasje staršev ali skrbnikov.

Če se želite včlaniti na novo (torej niste bili še naš član v preteklosti) lahko to storite preko e-obrazca:

E-OBRAZEC - REGISTRACIJA ZA NOVE ČLANE (klik)

OBSTOJEČIM ALI NEKDANJIM ČLANOM PRISTOPNICE oz. OBRAZCA NI POTREBNO IZPOLNJEVATI. V vašem primeru samo poravnate znesek članarine na naš TRR račun.

Aktivno članstvo v novi sezoni vam velja do 1.7.2022.

Včlanitev ali podaljšanje članarine po septembru 2021 več ne bo mogoče.

Podatki za plačilo:

Naslov:
Klub navijačev AC Milan Slovenija
Mariborska cesta 18, 2327 Rače

TRR: SI56 0451 5000 1946 231 (NOVA KBM)
Namen plačila: Članarina 21/22 - vaše ime in priimek npr. Članarina 20/21 Janez Novak
Referenca za plačilo: SI00 2022
Znesek: Glede na cenik (17€, 20€, 22€ ali 12€)
Koda namena: CHAR (OBVEZNO, sicer se obračuna dodatnih 22%!)

QR KODA (ustrezno spremenite znesek) za plačilo z mobilno banko preko skeniranja:

Primer UPN OBRAZCA:

BODITE POZORNI NA KODO IN NAMEN, drugače se obračuna še dodatnih 22%!

V primeru, da vam ne odgovorimo na email v roku petih dni, nam pošljite potrdilo na naš email naslov: clanstvo@acmilan.si

ŠE DODATNE INFORMACIJE GLEDE PREVZEMA DARIL/ČLANSKO SEZONO ZA PRETEKLO SEZONO: Nekateri ste darila že prevzeli vse ostale pa prosimo, da stopite v kontakt z odgovorno osebo za vašo regijo in prevzamete darilo ter člansko izkaznico:

 • - Osrednja Slovenija: Andraž – 041 531 629 (SMS)

  - Kočevje in okolica:  Tilen - 040 801 524 (SMS)

  - Podravska, Celje: Davor – 040 599 183 (SMS)

  - Goriška: Anej – 041 209 802 (SMS)

  - Pomurska: Gabrijel – 041 840 391 (SMS)

  - Jugovzhodna + Posavska: Peter – 040 147 789 (SMS)

  - Obala + Primorska notranjska: Alen – 051 690 096 (SMS)

  - Gorenjska: Dražen – 051 435 572 (SMS)

AC MILAN Slovenija