Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Članarina za sezono 2016/2017

MAY 16 2016

avtor: Klub navijačev

Objavljamo informacije vse infomracije o članarini za sezono 2016/2017.


Pozdravljeni Milanisti, sporočamo vam, da so članstva za sezono 2016/2017 že odprta! Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju:

Kot rečeno, sezona se počasi bliža koncu tako, da smo že odprli članstva za novo sezono. Vsi tisti, ki želite podaljšati članarino ali postati nov član navijaškega kluba imate možnost to storiti do konca julija po akcijskih cenah.

Na žalost ta sezona ni prinesla kakšnega bistvenega napredka in rezultatskega presežka za sam AC Milan čeprav je klub pred sezono zapravil kar konkretno vsoto denarja za okrepitve. Sprememba pa se je zgodila tudi na trenerskem mestu saj je vodenje prve ekipe prevzel srbski strokovnjak Siniša Mihajlović, ki pa na klopi ni zdržal do konca sezone ne glede na to, da se je klub po dolgem času uvrstil v finale pokala kjer ima možnost, da po petih letih spet osvoji trofejo. Do konca sezone je svojo priložnost dočakal še nepreverjeni Cristian Brocchi, ki pa ni doprinesel kaj bistveno novega.

Milan je na samih pripravljalnih tekmah pred sezono pokazal solidne igre tako, da smo nestrpno pričakovali začetek prvenstva v serie A. Toda začeli so slabo in izgubili že kar prvo tekmo proti Fiorentini, v tretjem krogu pa so izgubili še na derbiju proti Interju. Milan je nato premagal Palermo in komaj izvlekel zmago v Vidmu nato pa sta sledila poraza proti Genovi in Napoliju. Posebej boleč je bil poraz proti Napoliju na San Siru ki je deklasiral Milan in ga razbili z 0-4. Navijaški klub si je to grozljivko ogledal v živo. Po tej tekmi so sledile nekatere spremembe v ekipi. Diega Lopeza, ki je bil povsem neprepričljiv je v vratih zamenjal Gigio Donnarumma, star komaj 16 let. Kasneje se je izkazal za odkritje te sezone in je bil menda najboljši posameznik Milana v tej sezoni. Nato je sledilo obdobje solidnih iger Milana, ki je v 19 krogih samo dva krat izgubil. Vrhunec v tej sezoni smo doživeli na mestnem derbiju proti Interju na katerega smo prvič odpeljali več kot 100 navijačev AC Milana iz Slovenije. Milan nam je z zmago 3-0 pričaral veličasten in nepozaben večer. Milan je na krilih tega rezultata začel loviti ligo prvakov in se že povsem približal neposrednim konkurentom za tretje mesto nato pa je sledil šokanten poraz v gosteh proti Sassuolu. To je bil hud psihološki udarec za ekipo, ki se na naslednjih tekmah ni bila več sposobna pobrati. Zmagali niso na petih tekmah zapored, izgubili pa so tudi derbi proti Juventusu na San Siru katerega smo si tudi ogledali v živo. Tudi to tekmo si je ogledalo sto navijačev Milana iz Slovenije. Tekma proti Juventusu pa je bila zadnja tekma Mihajlovića na klopi Milana. Kot je rečeno ga je zamenjal Brocchi, ki je na prvi tekmi sicer premagal Sampdorijo toda na naslednjih treh tekmah Milan spet ni uspel zmagati in tako ga je na lestvici prehitel še Sassuolo.

Vseeno pa ima Milan možnost, da »reši« sezono s pokalno lovoriko. 21. maja se bo v Rimu igralo finale pokala proti Juventusu, tam pa bo prisoten tudi naš navijaški klub. Milan na žalost preživlja težke trenutke, klub je daleč od stare slave, ko je bil strah in trepet v Evropi. Klub je postal preveliko breme tudi za Silvia Berlusconija, ki ni »zmožen« več toliko vlagati v ekipo kot je to lahko počel nekoč. V igri za prevzem so Kitajci in kot vse kaže bi znali biti oni novi lastniki Milana. Mi se na te krizne trenutke ne oziramo in nam ne vzamejo volje do obiska Milana. Podpiramo klub v dobrem in slabem. Ne glede na rezultate smo redno hodili na tako bo tudi v novi sezoni. Milan nam je podaril toliko veličastnih trenutkov v preteklosti, da se to ne pozabi kar čez noč. Nekaj kriznih sezon ne more izbrisati veličine tega kluba. Milan se bo vrnil tja kjer mu je mesto. Slej ko prej se bo to zgodilo. Mi pa bomo ekipo podpirali še naprej. Vabljeni ste, da se nam pridružite v novi sezoni in da si skupaj ogledamo kakšen spektakel na San Siru. Morda tudi v Evropi. Z nami se vedno dogaja, vedno je pestro, vedno je super vzdušje in dobra družba. Pa ne samo na tekmah. Srečujemo se tudi drugače. Tudi letos bomo priredili piknik navijaškega kluba, sodelovali pa bomo tudi na raznih nogometnih turnirjih pri nas (Vir, Kidričevo) in tudi v tujini. Vsakemu aktivnemu članu tudi letos pripada darilo navijaškega kluba, članska izkaznica in razen promocijski material. Vsak član in nečlan pa lahko preko nas tudi naroča uradne artikle kluba AC Milan (aktivni člani dobijo 15% popusta) in artikle navijaškega kluba AC Milan Slovenija. Možna pa so še kakšna presenečenja za katera bomo naknadno poskrbeli. Letos smo se srečali tudi s Tizianom Crudelijem. O dogajanju pri AC Milanu in navijaškem klubu boste obveščeni na naši spletni strani www.acmilan.si, na naši FB strani AC Milan SI in po elektronski pošti. Prav tako smo prisotni tudi na ostalih socialnih omrežjih kot sta twitter in instagram.

Se vidimo v novi sezoni in že v naprej se zahvaljujemo vsem, ki boste podaljšal članarino ali postali novi člani našega navijaškega kluba.  

Forza Milan!!

 

Kaj nudi članstvo:

- Karte za vsako domačo tekmo AC Milana.

- Cenovno ugodne oglede tekem v živo.

- 10% popust v uradnih trgovinah Milan store in Milan mega store ter 15% pri spletnih nakupih preko uradne spletne trgovine e-store.

- Člansko izkaznico in priročno darilo navijaškega kluba AC Milan Slovenija.

- Vabljeni na raznorazna družabna srečanja kot so pikniki, nogometni turnirji, skupinski ogledi tekem.

- Redno boste obveščeni o dogajanju v navijaškem klubu in AC Milanu.

- Nižje cene pri nakupu artiklov navijaškega kluba.

 

Letna članarina za sezono 2016/17 – CENIK:

Pristopnina (novi člani): 22 € do konca julija (konec akcije). 25 € do konca avgusta.

Podaljšanje članarine: 17 € do konca julija (konec akcije). 20 € do konca avgusta. 

Pristopnina/podaljšanje članarine U18: 12 € do konca avgusta. (vsi mlajši od 31.12.1998)

Mladoletne osebe morajo za članstvo v navijaškem klubu imeti soglasje staršev ali skrbnikov.

OBSTOJEČIM ČLANOM PRISTOPNICE oz. OBRAZCA NI POTREBNO IZPOLNJEVATI.

Aktivno članstvo vam velja do 1.7.2017.

Včlanitev ali podaljšanje članarine po avgustu 2016 ne bo več mogoče.

Če se želite včlaniti lahko to storite na staromoden način preko pošte ali preko e-obrazca:

PRENESI PRISTOPNICO

E-OBRAZEC

naš email naslov:

clanstvo@acmilan.si

naslov kluba:

Klub navijačev AC Milan Slovenija

Mariborska cesta 18

2327 RAČE

 

Vzorec UPN:

 

BODITE POZORNI NA KODO IN NAMEN, drugače se obračuna še dodatnih 20%!

 

V primeru, da vam ne odgovorimo na email v roku treh dni, nam pošljite potrdilo na naš email naslov:  clanstvo@acmilan.si

Za več informacij, nas lahko tudi pokličete na:

040 544 428 - Anej 

040 599 183 - Davor

 

Lep pozdrav!

AC MILAN Slovenija