Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Predogled tekme: Torino - AC Milan

JAN 13 2017

avtor: Klub navijačev

Slika

 

Torino - AC Milan
SlikaSlika
Datum in čas tekme: 16. 1. ob 20:45
Prizorišče: Stadio Olimpico, Torino (kapaciteta: 28.140)
Slika
Trenerja:
Slika
Siniša Mihajlović
Slika
Vincenzo Montella

Predogled obeh ekip:
Milan je v sredini tedna na pokalni tekmi uspel premagati Torino, kljub temu, da je ta celo povedel na San Siru. Tekmo je odločil Jack Bonaventura, ki je poleg zadetka predtem prispeval podajo za zadetek Kucke. Tokrat je v Torinu na sporedu tekma italijanskega prvenstva, na kateri se vse začne znova.

Od Torina se je letos pričakovalo nekoliko več kot v prejšnjih sezonah. Klub se trenutno drži v zgornji polovici lestvice, predvsem po zaslugi odličnega Bellottija, ki ne skriva simpatij do rdeče-črnega kluba. V tekočem prestopnem roku je v klub prispel Manuel Iturbe, ki pri Romi kljub enormnemu vložku ni pokazal veliko. Pri Torinu iščejo še centralnega branilca, vendar kljub nekaterim okrepitvam kot kaže Torinu letos več kot uvrstitev okrog sredine lestvice ne bo uspela.

Siniša Mihajlović, ki je bil lani odpuščen pri Milanu ima po porazu sredi tedna, še dodatno motivacijo, da svoje igralce pripravi na maščevanje na ponedeljkovi tekmi. Torino ima sicer slabo zgodovino tekem iz Milanom, saj so ga nazadnje uspeli premagati leta 2001, ko je zadel Cristiano Lucarelli.

Milan na drugi strani doživlja pravo preobrazbo. Mladi igralci, kot so Locatelli, Suso, Donnarumma ter Romagnoli dajejo Milanu novo sliko, ki je ponovno sprejeta s strani navijačev. Močna povezanost igralcev in borbenost na igrišču dajejo navijačem upanje na boljše čase.
Milan kljub nekaterim težavam vseeno zmaguje in osvaja točke, česar v prejšnjih sezonah nismo bili vajeni. Po božičnem darilu, ko je Milan v superpokalu premagal Juventus, so ambicije Milanovih navijačev ponovno narasle. Kljub temu, bo do konca sezone zelo težko, saj na mesta za Ligo prvakov močno pritiskajo Roma in Napoli.

Pri Rossonerih večjih sprememb v ekipi za ponedeljkovo tekmo ni. Kot zaenkrat kaže, bodo bolj proti napadu usmerjeni Suso, Bacca in Bonaventura, v vezni liniji pa Locatelli, Bonaventura in Bertolacci.

Verjetni postavi:
Slika

Sodnik:
Slika
Paolo Tagliavento

Prenos:


- Livefootball (HD - sopcast)
- Sky Calcio
- Atdhe
- LiveStreamUnited