Informacije o članstvu v novi sezoni 2019/2020. Pridruži se nam!

Reportaža tekme: Milan - Atalanta

SEP 25 2018

avtor: Klub navijačev

Reportaža tekme Milan - Atalanta

V nedeljo, 23. septembra 2018, smo se Milanisti iz Slovenije odpravili na še eno tekmo našega Milana. Potovanje je od zanimivo kot vsakič, samo da so se nam tokrat pridružili številni klubi iz Furlanije. Z domačim vinom na avtobusu je približno 6 ur vožnje minilo veliko hitreje.

Do najlepšega stadiona smo se ustavili štirikrat. No, ko smo prispeli, je manjša skupinica odšla v center, saj so hoteli zapraviti kaj denarja v evropski prestolnici mode. Ostali smo počivali pred avtobusom za cca. 20 minut. Tukaj se moja skupinska zgodba v Milanu za naslednje štiri ure konča, saj sem šel 2 uri pred tekmo na Curvo Sud in užival v svojem drugem domu. Pred samo tekmo sem si šel kupiti par stvari s Curva »trgovine« in se potem vrnil nazaj na svoj sedež.

Na San Siru in v Milanu je bilo dokaj vroče, v naši prestolnici pa je tisti dan bilo skromnih 10 stopinj. Na tekmi je bilo prisotno približno 60.000 navijačev, vzdušje na Curvi pa je bilo kakor vsakič, nepozabno. Vendar, ko sem ravno mislil, da bomo zmagali 2 domači tekmi, se je v 92. minuti javil Emanuele Rigoni in »ukradel« 2 točki.

No, vseeno je bilo vse skupaj super. Spoznali smo naše prijatelje iz Palmanove in se imeli kar lepo. To reportažo bi zaključil s tem, da zmagovalcev v AC Milan SI stavnici ni bilo, tako da smo zmagovalca izžrebali. Komaj pa čakam 21. oktober, ko se bomo odpravili na naslednjo tekmo proti Interju.

Reportažo je za AC Milan Slovenija pripravil naš član Simo. Hvala!